Quantcast
Till salu inom: ”

hydrauliskt höj sänkbart trimbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trimbord

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skär passande Oster och Andis klippmaskin. Det finns 9st skär med olika längder 200kr st. Mink Pro Cut saxar. 1st smal böjd 20cm och 2 breda raka 19cm. 500kr/st. Geib Entree Enkel Effilersax 6,25" 30 tänder 400kr Trimbord, byggt med undderrede från tandläkarstol, höj och sänkbart hydrauliskt, höjd nedsänkt 80cm-minst 130cm. Skivans bredd är ca 60 och längd är ca 90cm och klädd med ribbad plastmatta. Bordet är även snurrbart med låsning. Pris: 500kr Bad med ramp för mellanstora till riktigt stora hundar. Byggt av ett stort rostfritt kar. Benställningen är svetsad. Rampen har en svetsad ram med träskiva i och är klädd med ribbad plastmatta. Pris 800kr Spegel 56x185 400kr Rullvagn med trådbackar 300kr 2 lysrörsarmaturer, utan el och upphängning 200kr Alla verktyg är välskötta och regelbundet slipade och använda i ca 3år. Maila eller ring för mer information och bilder.
Det absolut bästa hjälpmedlet när du skall sköta din hund är ett höj och sänkbart trimbord. Sitt eller stå och jobba. Höjden anpassar du själv efter ditt eget behov. Skivan är massiv, storlek 93x63 cm och belagd med laminat och är väldigt tålig. Den är helt svängbar och kan även låsas i ett fast läge. Höjden kan varieras mellan 67-84 cm. Hydrauliken på bordet är anpassad för proffsanvändning och således i det närmaste outslitlig. Medföljer även en gummimatta.
Trimbord säljes. Hydraulisk höj och sänk funktion. Fräscht och ergonomiskt bord där du även kan sätta fast hunden. Till bordet finns även en sadelstol, maila för info Säljer även: Andis klippmaskin för hund 2 speed (Ny) 2000:- Maila för mer info