Quantcast
Till salu inom: ”

hylla skåp rundade hörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

TV-bänk

Sollentuna
Plåtskåp

Vännäs
iPhone xs

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre Billy hyllor säljes, två med skåp på halva som på bilden den tredje vanlig hylla med hyllplan. På bilden har våra barn målat m tusch pennor på skåpen detta är naturligtvis borttaget inför försäljning. Skåpsdörrarna på den ena hyllan är av äldre modell lite rundad i hörnen. De andra två dörrarna är nyare modellen med räta fasade kanter. 250 pix för alla tre! Finns i Täby! Maila, ring el messa vid intresse! Mvh Rebecka Rubenson Wahlin
Tillverkare: IKEA Modell: Malm Färg: Mellanbrun Som man kan se på bilden har vi lagt till runda hål (snygga och diskreta) i hörnet av varje hyllplan för att kunna använda hyllan för diverse olika mediaelektronik där man då kan dra alla sladdar på baksidan. Det sitter ytterligare ett hyllplan bakom dörrarna. Alla hyllplan kan enkelt justeras och tas bort efter eget tycke. Hyllan är i mycket gott skick men man kan se lite skråmor kring dörrhandtagen. Finns att hämta färdigmonterad men om det önskas monterar vi isär den innan ni kommer.
Aldrig använd köpt från Ilva. Vit MDF kubhylla med rundade hörn. Mått: 61x32x38 cm. Den har stått i källaren och har blivit kantstöt/märken på en av kortsidorna. Man kan hänga upp den på två sätt om man vill ha hyllan liggande eller stående. Vid intresse kan bilder mailas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer en HEMNES garderob från Ikea, svart/brun, på grund av flytt för 300 SEK. Ordinariepris: 2995 SEK http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40251478/#/30251271 Rymplig garderob med plats att hänga kläder samt två mindre lådor på höger sida för vikta kläder. Garderoben köptes för bara ett år sedan. Den saknar den runda knoppen på vänster skjutdörr (vi fick den aldrig i kittet från IKEA) och är något repig i övre vänster hörn (syns ej på håll). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nya ouppackade "Komplement" IKEA lådor till PAX garderob. Mått på lådorna, Bredd: 750mm Djup: 580mm Höjd: 160mm Vi har aldrig monterat in dem utan de har stått ouppackade i ett förråd. Dessa finns inte kvar i IKEAS sortiment idag utan har ersatts av andra modeller, såvitt jag kan se. Så passa på ifall du vill komplettera din garderob med denna modell! De liknar lådan på bilden men har rundade hörn framtill. Färgen är svartbrun. Artikelnr som står på lådan är 701.216.78. Pris: 400kr för två stycken