Quantcast
Till salu inom: ”

icandy peach säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sittvagn iCandy Peach med vändbar sittdel. Sittdelen går att ha i 3 lägen sitt, viloläge och fullt liggläge. Fotstödet går även att ha i olika lägen. Vagnen är väldigt stabil och genomarbetad, såsom täckt fjädring för att minska rost och smuts i fjädringen. Ihopfällt blir chassit väldigt smalt och går att ställa upp tex i bagageutrymmet, men även att bära på axeln m ett inbyggt axelband. Måttet ihopfälld: 70x60x30. Vikten på chassi + sittdel är 12,5kg. Bredden mellan bakdäcken är 60cm. Framhjulen går att låsa om man vill.
Nu säljer vi vår fina vagn som varit toppen. Inköpt 2010, i mycket gott skick. Vagnen har svängbara framhjul som är låsbara. Den är mycket lättkörd. Den är lätt att fälla ihop och tar då liten plats, ett stort plus är att den inte är så tung ( ca 13 kg). Varukorgen är stor och rymlig. Vagnen har tre olika lägen. Sittdelen är lätt att ta bort och vända. Vill man använda vagnen till en nyfödd köper man en liggdel till som man enkelt klickar fast.
Nu säljer vi vår superfina iCandy vagn årsmodell 2010 uttagen i Juli i färgen Black Jack. Nypris 16000:- Vagnen används som både enkel & dubbelvagn. 2 sittdelar och 1 liggdel till syskonvagnen, sen har vi även köpt till den stora liggdelen. Regnskydd & byglar till alla 4 delar ingår Superenkel att fälla ihop och tar lite plats i bilen. Lätt att byta mellan dom olika delarna. Sittdelen är naturligtvis vändbar i två riktningar Över lag en väldigt smidig syskonvagn.
Hej ! Säljes min Icandy vagn som jag har varit super nöjd med , men nu ska vi ha tillökning så jag har inte behov utav den längre ! Den är 1,5 år gammal , liggdelen är använd i ca 3 månader, och sittdelen är använd men i fint skick ! Tillbehör : regnskydd till ligg och sitt del, åkpåse till sittdel, parasoll , även en hand värmare som du sätter på handtaget som är helt oanvänd ! Skönt nu när det är kallt ! Först till kvarn ! Mvh Linnéa
Jättefin och smidig barnvagn i mycket fint skick. Inköpt sommaren 2011. Perfekt för små hissar pga små yttermått. Väldigt enkel att packa ihop och blir mycket kompakt i backluckan. Har förvarats inomhus i rök och djurfritt hem. Medföljer: • Chassi • Liggdel • Sittdel • Bilbarnstolsadapter till Maxicosi • Regnskydd Produktinfo: http://www.icandyworld.com/se/sv/products/peach_pushchair Video: http://www.youtube.com/watch?v=NAxTMNkxnd8 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.