Till salu inom

"icandy peach säljes"

Nyköping
3 dagar

Icandy Peach Jogger

1 500 kr
Blocket.se
Mölndal
3 dagar

Chimieyewear

799 kr
Blocket.se
Butik Örebro
6 dagar

MAXI POSTERS från film, ser...

39 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

Suhr Classic S Custom HSS,...

39 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

Suhr Classic S Custom HH, A...

35 000 kr
Blocket.se
8 dagar

Icandy

1 500 kr
Blocket.se
Kungälv
9 dagar

Peach inbindningsmaskin för...

400 kr
Blocket.se
Butik Västerås
9 dagar

Axelväska Adax Cormorano

1 195 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
9 dagar

Vespa Primavera *KLASS:1*

28 995 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Kista

ICandy Peach 2010

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sittvagn iCandy Peach med vändbar sittdel. Sittdelen går att ha i 3 lägen sitt, viloläge och fullt liggläge. Fotstödet går även att ha i olika lägen. Vagnen är väldigt stabil och genomarbetad, såsom täckt fjädring för att minska rost och smuts i fjädringen. Ihopfällt blir chassit väldigt smalt och går att ställa upp tex i bagageutrymmet, men även att bära på axeln m ett inbyggt axelband. Måttet ihopfälld: 70x60x30. Vikten på chassi + sittdel är 12,5kg. Bredden mellan bakdäcken är 60cm. Framhjulen går att låsa om man vill.
3 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Kista

ICandy Peach turkos/grön

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu säljer vi vår fina vagn som varit toppen. Inköpt 2010, i mycket gott skick. Vagnen har svängbara framhjul som är låsbara. Den är mycket lättkörd. Den är lätt att fälla ihop och tar då liten plats, ett stort plus är att den inte är så tung ( ca 13 kg). Varukorgen är stor och rymlig. Vagnen har tre olika lägen. Sittdelen är lätt att ta bort och vända. Vill man använda vagnen till en nyfödd köper man en liggdel till som man enkelt klickar fast.
4 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Syskonvagn iCandy Peach

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu säljer vi vår superfina iCandy vagn årsmodell 2010 uttagen i Juli i färgen Black Jack. Nypris 16000:- Vagnen används som både enkel & dubbelvagn. 2 sittdelar och 1 liggdel till syskonvagnen, sen har vi även köpt till den stora liggdelen. Regnskydd & byglar till alla 4 delar ingår Superenkel att fälla ihop och tar lite plats i bilen. Lätt att byta mellan dom olika delarna. Sittdelen är naturligtvis vändbar i två riktningar Över lag en väldigt smidig syskonvagn.
8 499 kr
Blocket.se

Icandy peach

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej ! Säljes min Icandy vagn som jag har varit super nöjd med , men nu ska vi ha tillökning så jag har inte behov utav den längre ! Den är 1,5 år gammal , liggdelen är använd i ca 3 månader, och sittdelen är använd men i fint skick ! Tillbehör : regnskydd till ligg och sitt del, åkpåse till sittdel, parasoll , även en hand värmare som du sätter på handtaget som är helt oanvänd ! Skönt nu när det är kallt ! Först till kvarn ! Mvh Linnéa
6 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östermalm

Barnvagn iCandy Peach

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jättefin och smidig barnvagn i mycket fint skick. Inköpt sommaren 2011. Perfekt för små hissar pga små yttermått. Väldigt enkel att packa ihop och blir mycket kompakt i backluckan. Har förvarats inomhus i rök och djurfritt hem. Medföljer: • Chassi • Liggdel • Sittdel • Bilbarnstolsadapter till Maxicosi • Regnskydd Produktinfo: http://www.icandyworld.com/se/sv/products/peach_pushchair Video: http://www.youtube.com/watch?v=NAxTMNkxnd8 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj