Allt till salu inom "ido arabia toalettsits"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

IDO WC-stol förhöjdmodell

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Erbjudande! Lagervara Endast två kvar. IDO WC-stol förhöjd. Seven D förhöjd wc med mjuk sits Fastsättningshål i WC-foten. Kromad tryckknapp, liten och stor spolning. Förhöjd wc med sitthöjd 460 mm. Alla Seven D wc-stolar har funktionen Fresh WC, en unik integrerad doseringstablett som automatiskt ger en fräsch doft vid spolning, och underlättar rengöring. Ord.pris:4.995:- NU: 3.295 Så långt lagret räcker!
3 295 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Ido Showerama duschvägg 7-01

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer två stycken helt nya duschväggar i glas, fortfarande oöppnade i kartong från märket Ido pga överköp. Dusch väggarna är 98 cm breda och 195 cm höga. Nypris/rekommenderat pris är 3500 kr. Detta pris gäller för de stora varuhusen som Bauhaus, K-Rauta och Hornbach. Andra aktörer på marknaden tar runt 3500-4000. Glasets färg är gråton och profilerna är i borstad aluminium. Profilerna går att borra igenom vilket gör det möjligt att använda även för dig som har utanpåliggande rör i badrummet. Glaset är helt rakt och går givetvis att vika undan åt valfri sida när det inte används eller vid rengöring. Pris 2000 kr/st eller 3600 kr för båda. Priset kan diskuteras vid extremt snabb affär. Dessa väggar benämns i Idos katalog som skärmvägg.
2 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Ido Showerama duschvägg 7-01

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer en helt ny dusch vägg i glas, fortfarande oöppnad i kartong från märket Ido. Skärmväggen är 98 cm bred och 195 cm hög. Rekommenderat pris från leverantören är 3500 kr. Detta pris gäller för de stora varuhusen som Bauhaus, K-Rauta och Hornbach. Andra aktörer på marknaden tar runt 3500-4000. Glasets färg är rökfärgat och profilerna är i borstad aluminium. Profilerna går att borra igenom vilket gör det möjligt att använda även för dig som har utanpåliggande rör i badrummet. Glaset är helt rakt och går givetvis att vika undan åt valfri sida när det inte används eller vid rengöring. Glaset är förborrat för det medföljande handtaget.
1 800 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Stockholm

IDO Smart högskåp ek med skönhetsfel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Elegant högskåp i ek med två dörrar och hyllplan. Serien IDO Smart ger dig prisvärda och kvalitativa möbler som passar både i det mindre och större badrummet. Möbeln levereras omonterad i ett platt paket som förenklar hantering och transport. Högskåpet i ek ger dig gott om förvaringsutrymme för dina badrumsartiklar och gör det enkelt att hålla ordning i badrummet. Skåpet levereras med två dörrar och två flyttbara hyllplan samt handtag i matt krom (plast). Skåpet är 300 mm brett, 1830 mm högt och 321 mm djupt. Går ej att beställas över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Varorna hämtas på Norrbackagatan 47B, Stockholm.
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

BADKAR i bra skick samt TOALETT och BLANDARE

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer badkar, toalett, blandare till handfat samt badkar och toalettpappershållare pga renovering. Allt är i ok skick och säljes pga renovering då vi vill förnya oss. 1 st badkar med front och gavel samt 4 st ben. Märket är Gustavsberg. Mått 160*70cm. I mycket bra skick. Inga repor eller sprickor. Nu sänkt pris. 600kr 1 st toalett av märket IDO Arabia samt toalettsits i trä. Komplett med skruvar och avstängningsventil/lås. 200kr 2 st blandare till handfat/kommod. kompletta med rör och fästen. 100kr/st 1 st blandare till badkar. 100kr 2 st pappersrullshållare. 20kr/st eller fås på köpet av något annat =) Mer detaljerade bilder kan skickas om så önskas.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj