Quantcast
Till salu inom: ”

ido toalettsits arabia 91180 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har du möjligheten att utrusta ditt badrum med en komplett uppsättning exklusiva badrumsmöbler med blandare samt "riktigt" bubbelkar. Köper du allt, får du det till paketpris. Det har varit uppmonterat i fem år, men sparsamt använt. Det som finns är; Ido Trend Valnöt kommod 1200 med Tvättställ. Inkl stödben ( 14000) 6300.- Hansgrohe Axor Citterio tvättställsbl i krom (5800.-) 2610.- Överskåp 1200 med belysning och eluttag (inte riktigt sammma som på bild). (8000.-) 3600.- Högskåp IDO Trend valnöt 1620x500x350 Inkl stödben (9700.-) 4365.- Victory Itaka 190x90 med system 6. Luft och vattenmassage. Programautomatik. Automatisk torrblåsning samt disinfektionssystem. En front och en gavel samt sargmonterad blandare. (45000.-) 20250.- Nypris inom parantes. Paketpris: (82500.-) 33000.- Bild på högskåp mailas på begäran
Ido Only badkar från 2010 inkl. front. Justerbart stativ, 50mm, bräddavlopp. 1500x1000x615 Tillverkad i Sanitetsakryl Liten fläck mitt på frontet, kan nog gå att få bort. Upptaget för rördragning i nederkant på långsida, se filmen. Säljer den för den är felvänd för vårt badrum. Nypris: 12 339:- Prutare behöver INTE höra av sig, får jag inte det jag begär gör jag en fågeldamm av den.
IDO Badrum avser att sätta fortsatt fokus på sin expansion och söker därför en säljare med placering i Göteborg. Försäljningen sker främst mot byggvaruhandeln och grossister samt arkitekter vid om- och nybyggnationer. Du ingår i ett säljteam men planerar självständigt ditt arbete och ägnar större delen av din arbetstid ute hos kunderna.   För att lyckas som säljare hos oss behöver du ha viss erfarenhet från framgångsrikt säljarbete - gärna från snabbrörliga konsumtionsvaror eller liknande produkter. Erfarenhet från branschen är meriterande, dock inget krav.   Vi tror att du har säljerfarenhet inom B2B där du jobbat kvalitativt med dina kunder samt kan uppvisa mycket goda säljresultat. Viktigt är att du är en driven och resultatorienterad person som drivs av att skapa hållbara kundrelationer. För tjänsten krävs det att du behärskar så väl svenska som engelska.   Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete där du kommer att bli en viktig kugge i ett litet men sammansvetsat team.   Känns detta intressant? Välkommen med ditt CV samt personliga brev! Sök tjänsten via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-04209) snarast. Eventuella frågor besvaras av Dina Zadeh 08- 617 11 14.
WC-stol IDO Seven D 37210. Med dolt avlopp, dubbelspolning 2,5/4 liter(omställbar 3/6l). Kromat trycke. Med skruvhål. (Rekommenderat detaljhandelspris 3564:-) Rsk.nr 778 9135 Lagervara Garanti! Skickas fraktfritt till hela landet! Alla priser är inkl. moms. Hämtlager i LUDVIKA! Vi tar ut en exp.avgift på 120:- kr per beställning , beställningar som hämtas hos vårt lager i Ludvika är kostnadsfritt. Nu även låga kampanjpriser på ett flertal produkter under en viss period, mer info finns på www.rorbutiken.se under kampanjprodukter. Rörbutiken är en webbutik som har ett komplett sortiment av VVS-artiklar med välkända leverantörer och korta leveranstider. Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment, hittar ni inte det ni söker så e-posta oss så återkommer vi till er med prisuppgifter. För fler produkter eller information besök vår butik www.rorbutiken.se. Välkommen!
WC-stol IDO Seven D 37211 universallås, dubbelspolning 2,5/4 liter(omställbar 3-6l). Vit tryckknapp. (Rekommenderat detaljhandelspris 4246:-) Rsk.nr 778 9140 Lagervara Garanti! Skickas fraktfritt till hela landet! Alla priser är inkl. moms. Hämtlager i LUDVIKA! Vi tar ut en exp.avgift på 120:- kr per beställning , beställningar som hämtas hos vårt lager i Ludvika är kostnadsfritt. Nu även låga kampanjpriser på ett flertal produkter under en viss period, mer info finns på www.rorbutiken.se under kampanjprodukter. Rörbutiken är en webbutik som har ett komplett sortiment av VVS-artiklar med välkända leverantörer och korta leveranstider. Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment, hittar ni inte det ni söker så e-posta oss så återkommer vi till er med prisuppgifter. För fler produkter eller information besök vår butik www.rorbutiken.se. Välkommen!