Till salu inom

"ikea bangsund säng säljes"

Trollhättan
Igår

Skrivbord IKEA

290 kr
Citiboard
Halmstad
Igår

HYLLA

50 kr
Citiboard
Stockholm
2 dagar

Bäddsoffa

500 kr
Citiboard
Örebro
2 dagar

Bestå Ikea-tv bänk

500 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Spjälsäng / skötbord

1 500 kr
Blocket.se
Arvika
Igår

Adria Adora 613 PK

329 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Hylla Lack Nyskick

300 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Sängar

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Stockholms län

Bangsund säng och klippan 2-sits soffa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
bangsund säng med bra förfaring. Köpt på IKEA, finns dock inte längre i deras sortiment. längd: 208cm bredd: 100cm Höjd: 100cm. resårbotten medföljer ej. pris: 750 kr. 2-sits klippan soffa med svart klädsel. Bredd: 180 cm Djup: 88 cm Höjd: 66 cm Sitsdjup: 54 cm Sitshöjd: 43 cm En vit klädsel medföljer på köpet om så önskas, den har dock en mindre fläck på sig. pris: 500 kr.
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Örebro

Billig bangsund säng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
IKEAs bangsund barnsäng. En säng där du kan förvara alla dina leksaker.Vi har spillt ut lite såpbubblor i en hylla så färgen är lite bubblig,därför säljer vi den för endast 475kr! Den behöver monteras ned för att komma ut genom dörren. det kan vi hjälpas åt med så ser du hur den är ihopsatt. obs ingen madrass eller ribbotten. Säljer ev en till likadan säng som är felfri för 750 kr.
475 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Uppsala

Säng IKEA Bangsund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
IKEA Bangsund; är en praktisk säng med bra förvaring. Mått 210 x 100 cm höjd 70 cm Bäddmått 200 x 90 cm Sängen är vit med två vändbara skjutluckor, grå på ena sidan och ljus björk på andra. Man väljer alltså själv vilken sida man vill ha utåt. Sängen är i mycket bra skick. Isärplockad för enklare transport. Säljes med ribbotten Sultan Lade från Ikea. Ring eller maila om du har några frågor!
900 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Ronneby

Ikeas Bangsund och Brekke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer två sängstommar med bra förvaringsmöjligheter. En Bangsund vit stomme med vändbara skjutluckor. Grå på ena sidan och björklaminat på andra. En Brekke vit stomme med tre stora lådor under. Lådorna har björklaminat på fronterna. Sängarna är använda men, i ok skick. Brekke är skavd på ena gaveln + att fronterna på lådorna limmats eftersom de lossnat. Madrass eller ribbotten följer inte med. Pris är 500:- för Bangsund och 150:- för Brekke.
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Kalmar

IKEA bangsund Snygg säng med förvaring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi säljer en fin juniorsäng med mycket förvaringsutrymme under hela sängen. Bäddmått 90x200 cm.Bra madrass ingår. om man vill kan man köpa ett madrass-skydd då vi tagit det till en annan säng. Gavelhöjd 85 cm, bäddhöjd 70 cm. Vändbara skjutdörrar - vita ena sidan och andra sidan silvergrå. vi har satt dit en lack-hylla som sängbord. kan fås med om så önskas. pris 750 kronor. bvsa. ring eller maila vid frågor
750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj