Quantcast
Till salu inom

"ikea blocket säljes"

Mölndal
Idag

Sng 160 IKEA Sultan

600 kr
ABC-Annons.se
Tomelilla
Idag

Tv bnk-bokhyllor,ikea markr

1 000 kr
ABC-Annons.se
Solna
Idag

Bekvm bddsoffa IKEA Bedding...

850 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Idag

Diverse Badrumstillbehr

ABC-Annons.se
Linköping
Idag

Sultan Madrass

200 kr
ABC-Annons.se
Butik

Utsugsarm – 2 meter

6 572 kr
NYTT Filterman

Tidigare annonser till salu

TV-bänk från IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu en tv-bänk från Ikea som är ca 1 år gammal. Där är någon liten repa på ovansidan men inget man lägger märke till när man har en tv eller något annat på den. Färgen är svart Måtten är : Bredd: 149 cm Djup: 55 cm Höjd: 35 cm Nypris: 449kr
200 kr
Blocket.se

Stol och skrivbord från IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Stolen är av modellen MOSES. Skrivbordet är jag dock lite osäker på vad det är för modell, men det är väldigt likt det som är på bilden. Skillnaden är att mitt skrivbord har hjul och har en skiva nere vid fötterna som kan användas för avlastning eller förvaring. Tror den har utgått från IKEAs sortiment men den köptes för kanske 3 år sedan. Den undre skivan kan dras ut. OBS, Skrivbordet är ganska slitet, därav det låga priset! ****OBS!!! ENDAST AVHÄMTNING****
150 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Malmö

Redovisningsekonom till BoKlok Housing AB

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Presentation BoKlok Housing AB söker en redovisningsekonom med placering i Malmö.Tjänsten är på heltid och placerad centralt i Malmö på Skanskas kontor.Ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Företagsbeskrivning Boklok Housing AB är ett bolag inom Skanskakoncernen för projektutveckling och produktion av bostäder inom konceptet BoKlok. Från starten 1997 Fram till 2010 har Skanska levererat cirka 4 900 lägenheter och småhus inom konceptet BoKlok som är framtaget i samarbete med IKEA.Se vidare boklok.com och bostad.skanska.se för närmare information om BoKlok respektive Skanska.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Hallsberg

Svarta CD-/DVD-hyllor, Benno, IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
På grund av flytt så säljer jag av mina svartfärgade Benno-hyllor. Köpta på IKEA för ett par år sedan. Kan användas till både DVD- eller CD-skivor, då hyllplanen är justerbara. En av hyllorna (den i mitten på bilden) upptäckte jag precis hade något skev baksida. Notera att detta är inget som syns när hyllan väl är fylld med saker. Annars har jag inte upptäckt några större skavanker. 30 hyllplan och 120 "pluggar" medföljer givetvis också. Priset är 200 SEK för samtliga tre hyllor och jag ser helst att de säljs alla på en gång. Mejla vid intresse!
200 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Göteborg

Fin hylla från IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Säljer nu min hylla köpt från IKEA, i ek. Den är väldigt fin och har inga större sprickor eller märken! Den verkar inte säljas längre i ek, men här är en likadan i annan färg: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20153172 Som ny kostar den 699:- och jag vill endast ha 100:- för min eftersom jag inte längre får plats med den. Kan även läggas ner och användas som tv-bänk eller liknande. Storlek Bredd: 35 cm Djup: 38 cm Höjd: 190 cm Kollar mailen ofta, men nås enklast via mobilen. Finns i Landala.
100 kr
Blocket.se