Quantcast
Till salu inom: ”

ikea blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en tv-bänk från Ikea som är ca 1 år gammal. Där är någon liten repa på ovansidan men inget man lägger märke till när man har en tv eller något annat på den. Färgen är svart Måtten är : Bredd: 149 cm Djup: 55 cm Höjd: 35 cm Nypris: 449kr
Stolen är av modellen MOSES. Skrivbordet är jag dock lite osäker på vad det är för modell, men det är väldigt likt det som är på bilden. Skillnaden är att mitt skrivbord har hjul och har en skiva nere vid fötterna som kan användas för avlastning eller förvaring. Tror den har utgått från IKEAs sortiment men den köptes för kanske 3 år sedan. Den undre skivan kan dras ut. OBS, Skrivbordet är ganska slitet, därav det låga priset! ****OBS!!! ENDAST AVHÄMTNING****
Presentation BoKlok Housing AB söker en redovisningsekonom med placering i Malmö.Tjänsten är på heltid och placerad centralt i Malmö på Skanskas kontor.Ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Företagsbeskrivning Boklok Housing AB är ett bolag inom Skanskakoncernen för projektutveckling och produktion av bostäder inom konceptet BoKlok. Från starten 1997 Fram till 2010 har Skanska levererat cirka 4 900 lägenheter och småhus inom konceptet BoKlok som är framtaget i samarbete med IKEA.Se vidare boklok.com och bostad.skanska.se för närmare information om BoKlok respektive Skanska.
På grund av flytt så säljer jag av mina svartfärgade Benno-hyllor. Köpta på IKEA för ett par år sedan. Kan användas till både DVD- eller CD-skivor, då hyllplanen är justerbara. En av hyllorna (den i mitten på bilden) upptäckte jag precis hade något skev baksida. Notera att detta är inget som syns när hyllan väl är fylld med saker. Annars har jag inte upptäckt några större skavanker. 30 hyllplan och 120 "pluggar" medföljer givetvis också. Priset är 200 SEK för samtliga tre hyllor och jag ser helst att de säljs alla på en gång. Mejla vid intresse!
Hej! Säljer nu min hylla köpt från IKEA, i ek. Den är väldigt fin och har inga större sprickor eller märken! Den verkar inte säljas längre i ek, men här är en likadan i annan färg: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20153172 Som ny kostar den 699:- och jag vill endast ha 100:- för min eftersom jag inte längre får plats med den. Kan även läggas ner och användas som tv-bänk eller liknande. Storlek Bredd: 35 cm Djup: 38 cm Höjd: 190 cm Kollar mailen ofta, men nås enklast via mobilen. Finns i Landala.