Quantcast
Till salu inom: ”

ikea folkvänlig elcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vid första anblick så ser Folkvänlig ut som en vanlig cykel. Inga konstiga proportioner eller påhängda batterier, utan det sistnämnda är snyggt integrerat i ramen, om än i en avvikande färg. Färgen går igen i manöverpanelen. Dessutom är manöverpanelen upplyst om man önskar det. Cykeln är treväxlad med Shimano Nexus-komponenter och Shimano-fälgbromsar. Ramen är i aluminium - mycket stabil. Pakethållaren är också rejäl och sitter inte bara där för prydnads skull. Cykeln är i nyskick, har cyklat cirka 5 mil. Extra tillbehör: Påmonterad backspegel samt comfort sadel. Säljer min IKEA Folkvänlig elcykel på grund av hälsoskäl.
Ikeas Eldamcykel (folkvänlig) köpes, maxpris 5.000:- ring 0761-704892
Jag önskar köpa elcykeln Folkvänlig för 6500 kr som finns som fynd på IKEA i Älmhult för 5995 kr. Du tjänar alltså 500 kr på att köpa den och frakta den med blocketpaketet till stockholm. Jag betalar såklart frakten.
Ikeas elcykel Folkvänlig, gärna 2 st köpes
Ikea Folkvänlig elcykel Material: Aluminium och stål (framgaffel). Växlar, antal: 3 Vikt, kg: 25. Batteri: 36 V Räckvidd, km: 60-70 Laddtid, tim: 5-6 Toppfart, km/h: - Motor: 36 V, fram Pris: 5000 kr Crescent cykel 1000 kr