Quantcast
Till salu inom: ”

ikea hopen garderob säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny trenchcoat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min sängstomme Hopen från IKEA billigt pga flytt. Har haft den ca 1 år. Är i fint skick. Finns även två matchande sängbord att köpa till. Den ena är lite fuktskadat, men annars i fint skick! Säljer även en IKEA garderob, fint skick men den är målad på baksidan (svart) Pris: Sängstomme 1000 kr sängbord 250 kr/styck Garderob 500 kr Paketpris 1500 Kr Bilder lånad från google
Säljer mina två Hopen garderober och en Hopen byrå. De mörkbruna möblerna på bilden. Den ena garderoben innehåller trådbackar och några hyllplan. Den andra garderoben har en stång och utrymme att hänga kläder i. Samt några trådbackar och hyllplan. Måtten är i (bredd)x(djup)x(höjd) De två stora garderoberna 80x62x235 cm Den lilla byrån: 80x50x85 cm Beskrivning finns. Tveka inte att fråga om du har några funderingar.
Har nu 2st. Mycket välvårdade IKEA Hopengarderober inkl. belysning (som fungerar) som skal säljas. Absolut inget fel på dem men efter omdekorationer i sovrummet så passar dom inte längre in. Garderoberna är 2360 höga, 800 breda, och 610 djupa vardera. De är valnötsfärgade och kommer med spegeldörrar (perfekt för att få rummen att kännas större). Köpta nya på IKEA och vid inköpstillfälle kostade de 6000kr tillsammans.
Vi säljer två garderober, Ikea Hopen - en 60 cm och en 80 cm. Lampor och inredning (klädstång, hyllplan och korgar) ingår. I gott skick, men den ena har ett utsågat hål i bakstycket för att ge plats åt ett elskåp. Du får båda för 50 kr. Vi säljer också en låg Billy-bokhylla i ek, 80x106 cm, i gott skick. Vi köpte den för 495 kr - du får den för 50 kr. Dessutom säljer vi en Benno tv-bänk i ek. Den kostar 599 i nyskick - du får den för 50 kr.
HOPEN garderober - IKEA dörrar med härdat frostat glas inkl halogenspot garderob med dubbeldörr: 80x60x237 (1st) garderob med enkeldörr: 60x60x237 (1st+1st)* inredning finns som: inbyggnadsbyrå med tre lådor trådbackar klädstänger byxhängare hyllplan *1st stomme är inte i samma färg. (ASKEDAL-serie) dörren är dock utbytad till HOPENs dörr med frostat glas. Allt i fint skick knappt användt - säljes pga ombyggnad 3.000kr inkl inredning för ALLT