Quantcast
Till salu inom

"garderob mammut ikea säljes"

Göteborg
Igår

Tv bänk

400 kr
Citiboard
Burlöv
2 dagar

Komplett 120 säng med sängram

2 000 kr
Citiboard
Malmö
2 dagar

Förvaringsväska SKUBB från...

50 kr
Citiboard
Stockholm
2 dagar

Lädersoffa, hörnsoffa, Ikea...

1 000 kr
Citiboard
Lund
Igår

Klädsel Ektorp

500 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Juniorsäng

450 kr
Blocket.se
Kumla
Igår

Hylla, Kallax Ikea

200 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Kontinentalsäng

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Östergötlands län

Mammut Ikea Barnmöbler

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jättefin möbelgrupp ifrån Ikeas Mammut serie. Detta ingår - Garderob med låda undertill och stänger för att hänga på galgar - Byrå med rejäla lådor - Säng. Vi kan även skicka med en bäddmadrass i fint skick. - Bord med 2 gulliga stolar. Några små skavanker men allt är i väldigt fint skick. Perfekt för en liten prinsessa. Ni får allt för 1500 kr
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ikea Mammut barn sovrum

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej nu ska vi byta sovrum så vi ska sälja bort allt i flickornas rum p.g.a de har växt ifrån de. 2 Ikea Mammut sängar (madrasser ingår) 2 Ikea Mammut garderober 1 Ikea Mammut byrå Pris: Paketpris för allt är 3000kr Billigare vid snabb affär! eller om du vill köpa något separerat så funkar det bra med, fråga på telefon om pris & info!
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

IKEA Mammut möbler + Kritter säng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är de dags att göra oss av med lite möbler från grabbens rum. Följande är till salu: Mammut Byrå med 3 lådor 500:- Mammut Hylla 400:- Mammut Garderob 800:- Mammut avlastningsbord/sängbord 100:- Kritter säng med madrass och bäddmadrass 800:- Sängen har lite märken på ena sidan. Priserna är om ni vill köpa endast någon av möblerna. Vill ni ha allt så får ni det för 2200:- Ring eller maila om ni har några frågor.
2 200 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Luleå

Barnmöbler Ikeas mammut serie

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer nu våran sons möbler i ett paket. Mammut säng & fin madrass. Mammut garderob. Sängbord. Lövet (att ha över sängen) 2 förvaringskorgar blågröna. 1 förvaringslåda blågrön (jysk) 1 stol 1 skalbaggelampa 1 läslampa moln i grönt. Allt är i fint använt skick! Sängen har några nötningar i färgen! Säljer allt i ett paket! Djur och rökfritt hem! Använt till 1 barn. Nypris för allt:4050:- Mitt pris för allt: 2650:- Kom gärna förbi och titta möblerna finns på Östermalm i Luleå.
2 650 kr
Blocket.se

Barnmöbler Ikea Mammut

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Då har tanten här hemma bestämt att äldsta tjejens rum ska bytas ut så därför tänkte jag kolla intresset på denna serie som innehåller säng, byrå & garderob. Allt i väldigt fint skick, endast en liten repapå ovansidan av byrån är det som finns i skador. Nypris för 6 månader sedan var strax under 4000:- så vi vill ha 2000:- Ring eller maila om ni har frågor. Lägger upp en liten bild här på sakerna, om ni vill läsa mer är det bara att gå in på ikeas hemsida och läsa mer där. Mvh Toni
2 000 kr
Blocket.se