Quantcast
Till salu inom: ”

ikea karlstad bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av ny soffa säljer vi nu vår IKEA månstad. Det är en bäddsoffa med divan. Fläckar finns och den är ganska solblekt, därav det låga priset. I övrig finns inga fel och den har inga skador på varken soffdelen eller bäddelen. Bäddelen är för övrigt knappt använd. Detta är med andra ord ett riktigt kapp för någon som behöver en extra sovplats. Finns för avhämtning i Karlstad. Priset kan diskuteras vid snabb affär!
En Karlstad mellanblå bäddsoffa säljes i ABSOLUT nyskick. Ikeas toppmodell vad gäller bäddsoffor både i ligg och sittkomfort. Tyget är av slitstark "räfflad" karaktär. (För att se tygstrukturen, se närbild). Nypriset för denna soffa är 8000 på Ikea. Jag vill ha 2500. Alltså mindre än 1/3 av nypriset. Om du vill ha annan färg på tyget så kan detta köpas till nytt på Ikea. Då får du en soffa som om du skulle köpa en ny, men för bara drygt halva nypriset. Se länken för all information om bäddsoffanIkeas hemsida. www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69875659/#/S09873955 Transport kan ordnas till självkostnadspris.
Två soffor IKEA Karlstad: - En 3-sits bäddsoffa med bäddel i princip helt oanvänd. Soffan är knappt använd! Pris 5000.- - En 3-sits soffa som använts mer, men är i mycket fint skick. Pris 2000.- Båda är fläckfria och tygen är utan skador. Båda har samma snygga, mörkblåa tyg med struktur. Båda har mörkbruna, runda ben (originalben i björk finns också till båda soffor). Paketpris 6100.-, prutat och klart. Säljes även separat.
2 år gammal lite använd mörkgrå riktig bäddsoffa med utdragsförvaring under för bäddmadrass, täcken och kuddar. Kan bäddas både som en eller dubbelsäng. Avtagbar tvättbar klädsel på både fåtölj och soffa. Lösa kuddar med fjäderfyllning och skumfyllning. Mått: Bredd 225 cm Djup 93 cm Höjd 83 cm Bäddlängd 200 cm, bäddbredd 140 cm Nypris: 3-sits Bäddsoffa 7995 kr
Säljer min helt nya Karlstad bäddsoffa som köpes i Januari på IKEA. (kvitto finns kvar) Knappt använd då jag bott hemma hos min flickvän större tiden, Nu har vi flyttat ihop så soffan måste säljas. Finns inte en enda skråma eller fläck! Det är som att den är köpt direkt i butik fast redan ihop skruvad Ny pris 7995 SÄLJES FÖR ENDAST 5500, "Viss prutmån finns vid snabb affär"