Quantcast
Till salu inom: ”

ikea karlstad soffa 3sits schäslong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rymlig 3 sits soffa med schäslong från IKEA i modellen KARLSTAD säljes, tyg korndal brun. Soffans tyg är slitet/har fläckar och har rivmärken från katt på sidorna. Därför rekommenderar jag att man köper nytt tyg på ikea, så får man en soffa som känns helt ny! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/series/11086/ Soffan säljes för 1500 kr eftersom tyget är så slitet, nypris ca 7900 kr. Säljes för 1000 kr om den hämtas innan 13/11. Maila eller ring för frågor! Soffan finns i Olskroken.
Säljer en Ikea soffa av märket Karlstad. Endast 1 år gammal knappt använd. Väldigt fint skick. Anledningen till att jag säljer är för att jag ska flytta ihop med min kille och har inte plats för 2 soffor . Schäslong delen går att flytta till andra sidan om man skulle vilja göra det. Beskrivning av soffan medföljer. Nypris 7000:- mitt pris 3000:- Kontakta mig via mail
1 st IKEA hörnsoffa "Karlstad"(låga ben) 2 klädslar: Sivik mörkgrå+ Isunda ljusgrå. Endast 6 månader gammal. PRIS = 8.000:- 1st IKEA soffa Karlstad 3sits schäslong Sivik mörkgrå Endast 6 mån gammal. Soffan har stått i en övernattningslgh, och är knappt använd. PRIS: 3500:- Loftsäng "Tromsö" vit 140 cm bred. 800:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu en karlstad 3sits soffa med 2 schäslonger, och tillhöranade fotpall. Färgen är i sivik mörkgrå och avtagbar klädsel att tvätta i 40grader, man kan byta ut klädsel på den så det är en soffa man kan förnya!Jätte nöjd med den men på grund av platsbrits så måste jag köpa en mindre! som man kan se på bilden så har klädseln på ena schäslongen undertill spuckit innanför dragkedjan men man kan ändå ta av klädseln mm... och därför mitt billiga pris 4000Kr för soffa och fotpall. (nypris runt 13000kr)
Säljer en fin 3 sits soffa med schäslong "Karlstad" ifrån IKEA. Bredd: 282 cm Min. djup: 93 cm Max. djup: 160 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm *Klädseln är lätt att hålla ren eftersom den är avtagbar och kan kemtvättas. *Sittplymåer av kallskum och polyesterfibervadd ger god sittkomfort. *Schäslongen har ställbart ryggstöd med ett sittläge och två vilolägen. *Flyttbara armstöd gör det enkelt att bygga in en schäslong och byta plats på schäslongen.