Quantcast
Till salu inom: ”

ikea soffa göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SOFFA!!!!

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu detta mästerverk till soffa. En skapelse av gudarnas möbelgud Ikea med en hyllning till Sveriges framsida Göteborg. Jag har nyligen blivit sambo och soffan skall således ut. Du som köper soffan torde gilla action-film, tv-spel eller soffhäng. Du är inte rädd för att äta en tabascokryddad krögarpytt i den eller ställa dig snabbt upp när Blåvit gör mål på din 42' plasma. Nog om det. Att ge gubben ett underpris skulle vara att förnedra detta mästerverk, så vi säger 700 sek. Om detta låter gött, hör av dig!
Hej! Jag ska flytta in hos tjejen. Så jag tänkte bli av med lite möbler. Säljer min 3 manna soffa och soffbord för en billig peng. Soffans överdrag går att tag av och tvätta. Soffa 750kr soffbord 150kr 800kr för båda (100kr rabatt) Kan tänkas pruta ner lite vid snabb affär. Ring mig på 0703-741459 eller maila mig om du är intresserad. Mvh. Sebastian Chelwing
Hej! Säljer nu våran soffa då vi köpt en ny. Djup:115cm Sitthöjd:44cm sittdjup:80cm Längd:225cm Soffan är köpt på ikea 2004 och nuvarande tyget är köpt 2006. Soffan är hel och ren. Tyget är avtagbart och går lätt att tvätta. Soffan hämtas av köparen i kungälv i slutet av september. Första kontakten sker via mail. Mvh Jonathan & Anette.