Quantcast
Till salu inom: ”

ikea poäng fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu våra två fåtöljer pga flytt. Vit fåtölj från Ikea som inte längre finns att köpa, nästan aldrig använd har bara stått i förrådet 400 kr En till vit fåtölj ( poäng) med fotpall från Ikea. nästan aldrig använd den heller, har också stått i förrådet dem mesta tiden. 200 Båda för 500, men priset kan diskuteras vid snabb affär. För bild på den andra fåtöljen mejla.
POÄNG - IKEA - Björkfaner - med avtagbar klädsel i Dala natur. Fåtölj, Bredd: 68 cm Djup: 82 cm Höjd: 100 cm Sitsbredd: 56 cm Sitsdjup: 50 cm Sitshöjd: 42 cm Fotpall Bredd: 68 cm Djup: 54 cm Höjd: 39 cm Sitsbredd: 55 cm Sitsdjup: 53 cm Sitshöjd: 38 cm Den är i väldigt gott skick. Mailar gärna bild om önskas.
På grund av flytt säljer vi nu vår fotölj och fotpall till ett riktigt bra pris. Den är ur IKEAs serie Poäng. Stommen är i björkfanér och tyget är i en behagligt mörkblå färg som inte längre finns i deras sortiment. Vi har haft fotöljen ett tag, men den är i gott skick. Nypris från IKEA: ca 1144:- (895:- + 249:-) Vårt pris: 300:- Svar via mejl. Hämtas i Uppsala. Priset gäller alltså fotöljen och fotpallen tillsammans och de är till salu så länge annonsen ligger ute.
Fåtöljen är en Poäng från IKEA med stomme i björkfanér och tygplymå i svart bomull (modell Alme). Klädseln är avtagbar och maskintvättbar. Vi har haft fåtöljen i två år och den är i mycket bra skick. Nypris för fåtöljenIKEA är 595 kr. Fåtöljen har stått i rök- och djurfritt hem. Finns att hämta i Långbro, Älvsjö. Ring eller mejla gärna om du har frågor.
Fåtölj med grå/naturfärgad dyna i tyg. Dynan har inga fläckar. Några få prickar på stommen av användande (därav priset) men fräsch i övrigt! Om man vill kan man köpa ny dyna på IKEA och byta färg! Storlek Bredd: 68 cm Djup: 82 cm Höjd: 100 cm Sitsbredd: 56 cm Sitsdjup: 50 cm Sitshöjd: 42 cm Hämtas i Linköping. Pris: 200kr