Quantcast
Till salu inom: ”

ikea ps soffbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffbord med förvaring IKEA PS, något nött men helt ok, kanske en ommålning för att få det perfekt. 200:- Bredd 115x50, Höjd 48. Bortskänkes även en skinnsoffa, med defekta sittdynor (slitage) som gör att de blir luddiga. Enkel rak modell som är perfekt att klä om. Söker du en soffa för omklädnad är denna en perfekt grund. Dynorna är stoppad med fjädrar och rejäl konstruktion på soffan. Bredd 90, Längd 230 Höjd 73, Maila mig så kontaktar jag dig.
Praktiskt soffbord från IKEA med glasskiva. Bordet är rullbart eftersom det är 4 hjul under. Det finns förvaringsmöjlighet under glasskivan, samt i 4 fack i underredet. Färgen är bok och bordet är i bra skick. Mått på glasskivan: 135x75 cm Höjd: 45 cm PS. Har även 2 st (ev säljer jag alla 4 st) fina svarta IKEA-stolar till salu, med ljusgrå tygsits, lämpliga för matbord. Maila vid intresse för mer detaljer.
Soffa IKEA Karlanda 3-sits, mörkgrått tyg. Med eller utan eget nackstöd. Pris: 800:- ------------------------------------ Matta IKEA PS Röd, Diameter 230cm Pris: Såld! ------------------------------------ Lite bord / soffbordIKEA, okänd modell i björk med frostad glasskiva. Diameter 58cm. Pris: 150:- ------------------------------------- Allt rök och djurfritt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.