Quantcast
Till salu inom: ”

ikea robin säljes

Ikea Skåp

Uppsala
Spjälsäng

Örebro

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

ROBIN skrivbord och hylla säljes för 200 kr tillsammans. Jag har varit rädd om sakerna så hyllan är i mkt fint skick. Bordsskivan till skivbordet är dock lite repig, men det är som man kan förvänta sig efter normalt bruk. Några av skruvhålan är lite slitna men det är varken något som syns eller märks i stabilitet. Skrivbordet har jag monterat ned i fyra eller fem delar, hyllan är ej nedmonterad men det går lätt att ordna.
Hej! Säljer nu mitt gamla bord pga köp av nytt. Det är ett köksbord som är 140x80cm stort, och har en uppfällbar extraskiva (se bild) som är 50 cm lång. Bordet är i fint skick och stabilt trots att det har några år på nacken, finns dock lite repor på den uppfällbara extraskivan. 4 st stolar med sittdynor som nyligen är köpta på IKEA följer med! PRIS: 400 kr Med vänlig hälsning, Robin
Säljer två stycken golvlampor från Ikea. Lampan är 180cm hög och tar upp väldigt lite plats. De tre halogenlamporna kan riktas precis som du önskar. Lamporna har även dimmer. Modellen finns inte längre på Ikea men är saknad då den fortfarande är riktigt snygg och modern. 500kr/styck Hör gärna av dig om du är intresserad eller undrar något. MVH Robin
Vi gör om hemma och vill bli av med möbler som inte får plats. Soffa i skinn, tresitsig. Inköpt år 2000, gott skick. B200, sittdjup 50 cm. 500 kr. Bokhylla Robin från IKEA, vit med björkkanter. B70, H165, D25. 200 kr. Sängmadrass 90x200. Märke Ethon, medium mjuk. Bäddmadrass ingår. Dock inga ben till. 300 kr. Två bokhyllor från IKEA, samma modell, men köpt vid olika tidpunkt, så den ena har vit baksida och den andra björkfärgad. Med böcker i så syns det inte. 60 kr st eller 100 kr för båda.
-Byrå Robin Ikea 400 kr 53cm bred, 35 cm djup, 98 cm hög. -TV-bänk Robin Ikea 400 kr 115 cm bred,46 cm djup, 42 cm hög. -Kontorsstol svart konstläder med rullhjul och ställbar 200 kr. Eller allt för 800 kr. Allt i gott skick Finns i Täby kyrkby Telefonsamtal undanbedes kontorstid(8-16.30) lämna meddelande på telefonsvarare under denna tid, så ringer jag upp.