Quantcast
Till salu inom: ”

ikea stol aron säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord&stolar

Tyresö
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har för många möbler nu när vi ska flytta så vi säljer.... ....vårt runda matbort med tillhörande iläggsskivor, 2st. Bordsskivan har några märken. Vårt pris: 400:- (Nypris ca 2500:-) 4 stolar från Ikea (Aron) klädda i svart konstskinn (lite nötta och med något märke men lätta att klä om) Vårt pris: 400:- Paketpris för bord och stolar: 700:- Ring då mailen inte används så ofta.
Har en jättemysig soffgrupp i svart att sälja,säljer den pga att jag har blivit med katt och den är alltför jobbig att hålla ren. Det är en 3,5 sits Ekeskogsoffa från Ikea,har kostat som ny ca 8000,säljer den nu för 1000. Två Ektorp fåtöljer med tillhörande fotpallar, har kostat som nya ca 1500 för fåtöljerna och fotpallarna 1000(med tyget)säljer dem nu för 700 styck.Till fåtöljerna och fotpallarna finns det även ett sandfärgat tyg. Har även fyra Aron stolar,även de från Ikea,har kostat 500 styck,säljer dem nu för 250 styck. Vid snabb affär kan priset diskuteras!! :)
IKEA Norden matbord + IKEA Aron stolar. Bordet är 74x135 cm. Välanvänt av barnfamilj. Bordet behöver slipas eller målas. Stolssitsarna behöver tvättas. Det medföljer både vitt och blått orginaltyg till alla stolar. Man tar bort tyget lätt och det är enkelt att byta till ett annat om man vill. Bordet är riktigt stabilt, men på stolarna behöver man dra åt skruvarna. Vill ni ha kökslampan så kan ni få den också (ej bild, IKEA Melodi). Säljes i befintligt skick! Hämtas snarast. Pris: 300:- för allt
7 st IKEA Aron stolar i björkfaner (utgått ur sortimentet, liknar nya modellen Börje). I OK skick men med fläckar på tyget, kläs enkelt om genom att lossa fyra skruvar på undersidan. Nypris ca 450:-/st Höjd 99cm, sitthöjd 48cm, ryggstöd 51cm, främre sittbred 44cm, bakre sittbredd 24. 1 st ordentligt matbord, ekfanér. Det är lite kantstött men med lite olja försvinner de ljusa partierna som syns på bilden. Står omonterat just nu. Nypris okänt. Bredd 100cm, Längd 180cm. Säljes pga flytt! Paketpris 1200:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer 4 stycken stolar av modellen Aron från IKEA, stolarna är i gott skick. Har klätt om dom nyligen, men vill man byta så är det superlätt att bara skruva bort sitsen och sätta dit nytt tyg. Säljer helst stolarna tillsammans för 300 kronor, men hör av dig så kan vi diskutera om du vill köpa stolarna styckvis. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.