Quantcast
Till salu inom: ”

ikea storå loftsäng 90x200 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att sälja vår loftsäng, som är i mycket gott skick. Priset är redan färdigprutat !! Ingen idé att hoppas på ytterligare "prisras". Hellre eldar jag upp den, tillsammans med vårriset. Det är IKEAS modell STORÅ , med madrassmåttet 90x200. Fantastiskt funktionell och praktisk säng, där man får så mycket extrautrymme att använda sig av. Tyvärr skickar vi inte med madrassen. Sängen är nedmonterad, dock inte helt o hållet. Mycklet enkel att sätta ihop i nuvaranden skick.
Ikea Storå. Nu har dottern ledsnat på att slå skallen i taket varje morgon! Hon offrar golvyta för att komma ner på lägre nivå! Sängen är en Ikea Storå fast ofärgad! Den är struken med linolja och terpentin när den var ny för 6-7 år sedan. Måtten är 90 x 200 och en skummadrass medelst fräscht och nytvättat överdrag medföljer. När jänta' blev längre så sänkte vi sängen så madrassen ligger 160 cm över golvytan numera men man får ledigt plats med ett skrivbord, sitthörna eller fövaring under. Den står nu nedmonterad i "transportvänligt" format här hemma.
Ikea Storå Loftsäng (90x200) i bra skick, inkl. madrass.
Knappt använd loftsäng. Har använts till övernattande kompisar. Verkar inte finnas längre på Ikea men ser precis ut som Ikeas Storåloftsäng, fast inte lika bred. Yttermått: H 208cm, L 208 cm, B 102 cm (utan stege). Stegen behöver 50 cm av golvytan. Gjord för 90 x 200 madrass. Säljes utan madrass.