Quantcast
Till salu inom: ”

ikea sultan elsäng 90x200cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IKEA Arv

Umeå
Vägglampor

Varberg
Bäddsoffa
F
Kalmar
Ikea byrå

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Madrass PLUS S15 90x200cm Dreamzone En madrass till elevationssäng, ställbar säng, elsäng. Pocketfjädrar och medium fasthet. 16 cm tjock. Inga fläckar. I nyskick. Kostar nu 1200 kr på Jysk. 600 kr. IKEA SULTAN TAFJORD Bäddmadrass. 200x90 cm. Tjocklek 7 cm - Ett 6 centimeter tjockt lager memoryskum formar sig exakt efter din kropp, underlättar blodcirkulationen i muskler och hud och får din kropp att slappna av ordentligt. - Lyocell i överdraget transporterar bort fukt och ger ett mycket behagligt sovklimat med jämn temperatur. - Lätt att hålla ren; avtagbar och maskintvättbar klädsel. Inga fläckar och i nyskick. Kostar 995 kr på IKEA. 500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Elsäng i superfint skick, ren och hel!!!! Sängramen är fr IKEA Noresund, mått 180x 200 cm. Madrasserna är av märket Dream Zone, de har madrasskydd på och är inplastade. Både huvud- och fotändan kan höjas/sänkas. 2 st madrasser med måtten 90x200 cm. Monteras/sänks lätt ned i sängramen! Bäddmadrass Sultan, mått 180x 200cm, tjocklek 7-8 cm. Mycket skön madrass i memoryskum som formar sig efter kroppen. Bra för blodcirkulationen i muskler och hud samt för dig som ev har ryggbesvär. Avdragbar vit skydd m dragkedja. Allt är i nyskick! Måste ses! Finns att hämta i Upplands Väsby. Önskas fler bilder vg maila eller ring! Priset sänkt, då jag behöver en snabb affär!
Ikea Sultan elektrisk säng med madrass 90x200cm i storlek. Cirka 3 år gammal. Tyvärr fungerar inte det elektriska, så den ligger plant i dagsläget. Defekt fjärrkontroll? Sängen har istället använts som en vanlig säng och är jätte bekväm, i fint skick för övrigt! Nypriset var 5000:- Säljes för 500:-