Quantcast
Till salu inom: ”

ikea sultan singås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea byrå

Tyresö
Ikea Säng
F
Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer säng/resårbotten "Sultan Singås" i mycket gott skick. Sängen visade sig vara ett felköp men har använts i ca 8 månader, är så gott som i nyskick. Ordinarie pris 1295kr, nu 500kr! Kontakt gärna via mail, men det går också bra att ringa! Bra att veta: Fasthet: Medel Mått: Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Tjocklek: 25 cm - Pocketresårer ger ett följsamt stöd åt din kropp. - Ett undre resårlager ger ytterligare ökad komfort. - Elastiskt tyg på madrassens ovansida gör att din kropp får ett mer precist stöd. - Resårkonstruktionen ger ventilation och ett behagligt sovklimat. Hämtat från: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30152493
Hej! Jag säljer en komplett säng med resårbotten "Sultan Singås" samt bäddmaddrassen "Sultan Tafjord" från Ikea. Resårbotten samt bäddmadrassen har måtten 160x200cm. De är i absolut nyskick och knappt använda på grund av att jag flyttat till annat boende kort efter inköpet. Resårbotten och bäddmadrass är inköpta 2011. Nypris resårbotten= 2995kr. Nypris bäddmadrass= 2495kr. Jag vill ha 1000kr, prutat och klart.
Nu har vi fått en ny säng i gåva och måste göra oss av med våra "gamla" resårbottnar. De är inköpta för ca 6 månader sedan och i väldigt fint skick. Ena madrassen har en väldigt ljus fläck på ena sidan och den andra har en saftfläck på sidan, annars är de som nya! :-) Nypris: 2 590 kronor för båda. Vårt pris: 1 400 kronor för båda. Måtten på dem är 90x200cm. AVHÄMTAS SNARAST AV KÖPAREN! Maila vid intresse!
2 st resårbottnar, SULTAN SINGÅS från IKEA, inköpta för ca 6 månader sedan och i mycket bra skick, bortsett från en fläck på vardera madrass. Måttet på dem är 90x200 cm. Grundfunktioner (från IKEA's hemsida): - Pocketresårer ger ett följsamt stöd åt din kropp. - Ett undre resårlager ger ytterligare ökad komfort. - Elastiskt tyg på madrassens ovansida gör att din kropp får ett mer precist stöd. - Resårkonstruktionen ger ventilation och ett behagligt sovklimat. Nypris för båda ca 2600 kronor. Säljes nu för 1000 kronor. PRIS KAN DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR!!
Här säljes en 140 cm bred Sultan Singås med Sultan Tveit bäddmadrass, mjukhet medium. Den är i väldigt fint skick och inhandlades 2011-01-23 på IKEA i Barkarby, kvitto finns. Men då jag befinner mig i Söderhamn och sängen i Huddinge så skickar jag kvitto i efterhand, garanti i hela 25 år! Sängen hämtas så fort som möjligt p.g.a. flytt, helst innan 1:a februari. 2000:- komplett med ben och bäddmadrass, prutat och klart. Hör av dig via mail.