Quantcast
Till salu inom: ”

säng 120cm bred säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

120cm säng

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Fräsch och mysig etta i Vasastan uthyres under Pride-veckan (1/8-7/8). Centralt läge ett stenkast från affärsmyllret på Drottninggatan och nattlivet på Stureplan. Nära till mataffär, olika butiker, kaféer, krogar, klubbar, parker, ja, praktiskt taget allt! Pris: 4000 kr för hela veckan, 3500 kr för enbart helgen (fre-sön). 24 m2. Fullt möblerad med diverse köksutrustning. 120 cm bred säng, sänglinne ingår. WC med badkar. Mejla för frågor och bokning!
Ljus och fin lägenhet i hus byggt på 90-talet med stor, härlig balkong i söderläge mot innergård. Fönster i ett väderstreck. Stor hall med gott om förvaring. Kaklat badrum med badkar, handdukstorkare och plats för tvättmaskin, det finns även två stora tvättstugor i huset. Kök med matplats, kyl och frys från 2009. Vardagsrum med utgång till balkong. Sovrum med ingång till stor klädkammare. Klädkammaren tjänstgör just nu som sovrum, 120 cm bred säng får plats utan problem. Vardagsrummet har parkettgolv, övriga rum plastmatta. Stort tillhörande källarförråd. Goda kommunikationer, ca 10 min med buss till Slussen, och gångavstånd till köpcentrum i Forum Nacka och ICA Maxi. Stora grönområden, Nackareservatet och Nyckelviken, inom promenadavstånd. Parkering finns att hyra.
En något äldre säng som kan användas som gästsäng eller liknande. Köpte den här på Blocket osedd, och den annonserades som 120 cm vilket gjorde mig mycket besviken, men då hade jag redan hyrt lastbil så körde hem den ändå. Har nu köpt en något större säng och tänker att denna ändå kan glädja någon som behöver säng till gäst- eller barnrummet. Jag är bara hemma kvällstid då jag pendlar, så sms:a gärna eller mejla!
Jag säljer nu min kära säng pga byte till en vattenfylld dito. Sängen är 120cm bred, ganska mjuk och som ny. På bilden saknas en av reglarna under, denna är nu reparerad och fastspikad på ett fackmannamässigt sätt. En härlig säng full av historia, men fortfarande i nyskick. Sängen kommer att hålla många år framöver. Missa inte detta KLIPP! Vi säger en femhundring jämnt, annars åker den ut från balkongen. Alltså; INGEN prutmån. Hämtas på Studentvägen. /Henke D.
Väldigt trevlig säng, ursprungligen från IKEA som jag nu säljer pga flytt. Den är 120 cm bred och tack och lov fri från knirkande ljud samt väldigt stabil för att ha varit med ett par år. Bäddmadrass ingår, men kan behöva bytas då den är lika gammal som sängen. Madrasskyddet är nytvättat. OBS! Kan ENDAST hämtas lördag 26/11 (då jag behöver sova på den fram tills dess). MEJLA eller SMS:A då jag jobbar och inte kan svara i telefon på dagtid.