Till salu inom

"ikea ungdomssäng säljes"

Trollhättan
Idag

Skrivbord IKEA

290 kr
Citiboard
Halmstad
Idag

HYLLA

50 kr
Citiboard
Örebro
Igår

Bestå Ikea-tv bänk

500 kr
Citiboard
Sigtuna
Igår

Hylla Lack Nyskick

300 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Bäddsoffa med förvaring (ne...

2 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Divansoffa mio + Bord och I...

2 400 kr
Blocket.se
Idag

Spegel Ikea Hovet 78x196

750 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Spjälsäng / skötbord

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Kävlinge

Barn- eller ungdomssäng med madrass & lådor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Snygg och praktisk barn- eller ungdomssäng i gott skick. Sängen är vit och har blå-vit lackerade rymliga lådor med snygga handtag . Kraftig, klädd skumgummimadrass. Längd: 204 cm, bredd: 97 cm, höjd: 40 cm (71 cm som högst) Två lådor med måtten: 61 * 48 cm och höjden: 27 cm En mittlåda med måtten: 61 * 98 cm och höjden 27 cm Madrass: 90 * 200 * 13 cm Säljes även en IKEA (Sultan) säng/madrass för 200 kr
750 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Lilla Edet

Barnsäng/ungdomssäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säng från Ikea. Har glömt namnet, kanske Tromsö?? Som ni ser så är det metallstänger runt om, sängen kan höjas i 3 olika höjder. När den är på högsta kan du ha skrivbord eller dylikt under. Finns madrass med om man vill, knappt använd av min lilla dotter. Finns dock en liten reva i kanten där dragkedjan på madrassen är. Madrassen är en sort spiralmadrass med skumgummi. fräscht och välvårdat. Säljes för 350 kr
350 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Täby

Ungdomssäng med förvaring-Ikea Odda

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Ungdomssäng som kan tjäna som soffa dagtid. Helt bakstycke och en gavel. Ikeas odda med två förvaringslådor som står fritt på hjul. Nypris för säng på Ikea ca 850 kr för sängen och 500 kr/st för lådorna. Ikea har "sovlåda/extra säng" om man hellre vill ha det än förvaringslådor. Sängen har några små skvanker men inga stora brister. Står nedmonterad i garaget. Madrass ingår EJ. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
799 kr
Blocket.se

Barn- ungdomssäng

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Dottern vill ha ny säng, säljer därför den hon nu har på sitt rum. Den köptes på Ikea för drygt tre år sedan. Modellen hette då Odda men säljs under annat namn idag. Två stora förvaringslådor på hjul ingår. Den sida som står in mot väggen har fått hål i fanéren då den stått mot en väggkontakt. Säljes med eller utan resårbotten. Bäddmått: 90*200 cm. Måste monteras ner innan den kan flyttas ut från rummet, vilket görs först när den är såld.
1 000 kr
Blocket.se

Trofast, kura, barnhylla

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en fin kurasäng som är vändbar. Antingen loftsäng eller ungdomssäng. Den är i bra begagnat skick. Det fattas två skruvar, men inget som stör funktionen. Jag monterar isär den i mindre delar för att få ut den genom dörrar. 600kr SÅLD Trofast hylla med backar med lock. Någon back finns det spricka, men det fungerar. Billiga på ikea att köpa till i passande storlek och färg. Matchar hyllan och sängen. 300kr Hylla perfekt i ett barnrum matchar sängen och trofast. 100kr Allt hämtas hos oss! Smsa helst eller ring!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj