Quantcast
Till salu inom: ”

ikeas ritbord ljusbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
Sängbord

Uppsala
KÖPES

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ritbord med inbyggd ljusbordsdel från IKEA, finns ej längre i deras sortiment. Bordet består av en skiva med måtten 150x75cm bordet har även ett infälld ljusbordsdel med yttermåtten 45x35cm, faktiskt belysta del är dock 40x30cm Till bordet hör två träbockar som är justerbara så att bordet går att vinkla samt en lampa för att tända upp ljusbordet. Normalt slitage samt några jack på en av bockarna se bild.
Fint stort skrivbord/ritbord/ljusbord med ställbar höjd och vinkel på bockar. Bockarna av modellen Finnvard i massivt trä. (nypris 350 kr/styck) Bordsskiva IKEA med glasinlägg, finns ej att få tag på längre. Tips: Monteras lampa/LED-list under glaset får man ett praktiskt ljusbord. Mått i cm: Bredd 150 Djup 75 Ställbar Höjd ca 75 - 95 Finns annonsen kvar finns skrivbordet kvar. Prutare undanbedes. Hämtas vid Svingeln i Göteborg.
Rensar ut möbler från vår studio!! Skrivbord + skrivbordsstol : 500kr Datorbord + Stol (har använts som Ritbord/ljusbord: 200kr IKEA PS skåp 150kr Kan köpas var för sig, men också tillsammans. Paket priset blir då: 700kr
Jag söker ritbordet "Blecket" som IKEA tillverkade men slutade att producera för ett år sen. Bordet har ett inbyggt ljusbord, med glasskiva som man kan belysa underifrån. Jag är intresserad av bordet, vare sig det har medföljande bockben eller inte. Har ateljén centralt vid Stigbergstorget. MVH R
Ikeas ritbord/ljusbord/skrivbord. Utgått ur sortimentet men nu har du chans att köpa det i kanonskick!Bordet går att vinkla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.