Quantcast
Till salu inom: ”

ikeas runda säng sultan sandane säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Läcker rund säng från Ikea av märket Sultan Sandane. Sängen kan även delas in i fyra stycken "tårtbitar" och fungera som sittplatser. Det medföljer tjock bäddmadrass, 2 st runda vita resårlakan, dubbeltäcke och sängkläder (se bild) för den som önskar. Sänger väcker beundran och är inbjudande för den oinvigde och det är en härlig känsla att ligga och sova i en rundsäng. Sängen inköptes på IKEA sommaren 2007 för för nästan 9.000 kr och så vitt jag vet går den inte att nybeställas längre. Således ett tillfälle.
Säljer min runda IKEA säng i modellen Sultan Sandane. Sängen är 210 cm i diametern och 45 cm hög. Perfekt för två personer, stor och väldigt bekväm! Madrass samt två uppsättningar runda lakan ingår. Sängen är väldigt lätt att flytta då den man kan montera ner den i fyra "tårtbitar" - enkelt vid flytt! Verktyg för detta ingår givetvis som tillhör sängen. Nypris för sängen är 7000 kr Säljes för: 2500 kr Säljer även min tv-bänk från IKEA som kommer från Lack serien. Den kan placeras liggande och stående då fötterna kan monteras av. Fungerar alltså både som en bokhylla och tv-bänk. Nypris: 700 kr Nu: 200 kr
Säljer nu min runda "Sultan Sandane" säng från Ikea. Köpt för ett par år sedan men är i mycket gott skick, som ny. Finns ej längre att beställa från Ikea. Mått: 2 m i diameter. Sängen är i fyra delar vilket gör den enkel att bära. Bäddmadrass ingår. PRIS: 4500 kr Om du är intresserad eller har några frågor, maila mig eller ring!
Vit Ps-byrå tidig modell med två hjul på ena kortsidan. Byrån har viss bruksslitage.400 kr Rund säng Sultan Sandane med bäddmadrass och runt lakan. 1500 kr Sängen har kostat 5460 kr och bäddmadrass 1300, se foto från Ikeakatalogen. Sängen har använts drygt två år men är nu nerplockad i 4 tårtbitar. Till sängen har vi gjort två trekantshyllor i furu för att kuddarna inte skulle ramla ner på golvet samt 12 st 5 cm höga furuklossar som kan fästas på de 12 benen om man vill att sängen ska vara högre.
Nu måste jag tyvärr sälja min runda och otroligt sköna säng pga flytt. Sängen är köpt från IKEA. 210 cm i diameter, vit, tjock, bäddmadrass medföljer samt ett runt underlakan. Observera att sängen inte finns på marknaden längre. Madrassen är inlämnad på kemtvätt så den är ren och fräsch. Har inte sovit många nätter i den då jag har flyttat ihop med min pojkvän och sängen står hemma hos min mamma. Pris: 4000 kr. Billigare vid snabb affär!!!