Quantcast
Till salu inom: ”

rund säng ikea sultan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tv bänk

Kungälv
Taklampa

Umeå
Köpes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer min säng som är 120 cm bred eftersom jag ska köpa en ny bredare. Bäddmadrass, sängkappa (skyddet i tyg som sitter runt resårbotten) och ben ingår. Allt är i bra skick. På bilden är bäddmadrassen böjd, detta pga att jag tvättade det precis innan bilden togs. Givetvis ligger den platt mot resårbotten i vanliga fall. Så länge annonsen är uppe är sängen kvar.
OBS: PÅ BILDEN ÄR SÄNGEN OMONTERAD, alltså syns inte ramen runt sängen och den nedersta plankan syns vilket den inte gör när sängen är monterad. Komplett säng från IKEA. Orginalt brun men är snyggt vitmålad. 90x90 madrasser från IKEA, Sultan Sturefors och bäddmadrass Sultan Tuvebo. Säljs på grund av nytt köp av säng. Mycket fräsch, lagom mjuk och stabil säng. Dock med någon fläck på undersidan, men inget farligt alls!
Säljer nu min runda sänggrund av flytt. Modellen finns inte längre kvar i sortimentet! 210 i diameter. Sängen är uppdelad i 4st "tårtbitar" och är därför väldigt lätt att frakta. underlakan medföljer. Viss slitage då den har några år på nacken. Hör gärna av er via mail eller mobil om intresse finns! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer min bäddmadrass, Sultan Tafjord 120x200 cm. Den är köpt på IKEA, endast använd någon månad och är i riktigt bra skick! Bestämde mig till slut för en större säng och har då ingen användning av denna bäddmadrass. Nypris var 1595 kr. Jag kan tänka mig runt 1000 kr eller förslag! Som bonus kan jag slänga in ett madrasskydd, samt ett "dra-på-lakan" (fortfarande i förpackning!). Jag kör ofta upp mot de norra delarna av länet, Västervik, Hultsfred och Oskarshamn. Så om Ni önskar så kan ni dessutom få den levererad ;)
Hej NU säljer jag mina barns sängar : 1 . Sultan säng 90 cm bra stick ´med en 4cm sultans bäddmadrass använd rund 4 år. pris 500 kr 2. en äldre modell på ikeas växesäng vilken man kan förlänga och förkorta på båda sidorna. storleken är B90cm, L153180200 ingår också stödbräda pris 300 kr maila eller ring (hels inte efter kl20.00) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.