Quantcast
Till salu inom: ”

indiska bord säljes

Soff bord

Göteborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. 38 (S), dam pakistani botique dresses: Three pieces,pure chiffon suit,with very fine stiching and embroidry at neck and border in all three suits Style:airline shirt size: shirt:length:113cm,chest:49cm,waist:36cm trouser:length:105cm ,waist:36cm 3 suits :price is 1200 kr each 1 200:-
På grund av flytt måste vi nu sälja vårt fina indiska soffbord. Bordet är köpt på Indiska och är ett av de första de började sälja - så det är ett äkta gammalt fint exemplar med härlig patina. Bordet är handgjort efter gammal modell. Träslag: Mango Storlek: ca 115*60*50 cm Bordet är nyvaxat och i fint skick. Säljes billigt på grund av flytt. Prata med Anders eller Kristina.
Jag säljer mina indiska smyckessnokar pga. ingen plats. De är två fantastiska ormar som är väldigt kärvänliga. De är väldigt lättskötta och perfekt som första orm. De är handvana, äter och ömsar skinn som de ska. Man får med: två ormar ett terrarium 120*80*56 ett bord som de kan stå på en extra låda vid matning (om man vill) de möss som jag har kvar i frysen en ömsings låda, vattenskål samt de andra tillbehören i terrariumet en värmeslinga en termometer en spray flaska Hör av er via mail eller telefon! /Elin
Hej, Säljer p g a platsbrist ett fint bord från början inköpt på Indiska på 80-talet, gediget hantverk och ej fabrikstillverkat. Mått: H 50cm, B 57cm, L 112cm. kontakta mig via mail om du är intresserad, så kommer vi överens närmare Mvh Martin =:-) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår kvalitets soffa med tillhörande fåtöljer. Gruppen är inköpt på Europamöbler /Wards möbler i Karlstad. Mycket bekväm och välskött. Soffa: ca 210 x 90 Fåtölj: ca 110 x 90 Bord "indi" inköpt på Indiska. 135 x 75 x 48 Rök och djurfritt hem. Paketpris 3900:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.