Quantcast
Till salu inom: ”

industrilampa säljes

Tidigare annonser till salu

LED Industrilampa E40 på 30 watt som lyser som minst 150-200W vanlig glödlampa. 30W uppdelat på många små effektiva LED dioder för optimal spridning i 360 grader. SOCKEL: E4 EFFEKT: 30W LUMEN: 2700 LIVSLÄNGD: 50 000 Timmar SPÄNNING: 220-230V, 50-60Hz FÄRGTEMPERATUR: 6000K CERTIFIKAT: CE, RoHS standard. NKM Norrlandskustens Maskinhandel finns i Örnsköldsvik med butik och lagershop. Vi säljer maskiner och tillbehör till fordon, små som stora med utvalda tillverkare av hög kvalitet. Välkommen att besöka vår hemsida! www.maskinhandel.com
Grymt fräck och fullt fungerande taklampa med lysrör från Exaktor. Lampan är helt tät mot fukt, gas etc så kallad EX-klassad. Gjord för att sitta i industrimiljö med extra höga krav på el-säkerhet. Två st fungerande lysrör ingår. Längd: 126 cm Höjd, fäste: 25 cm Diameter, glas: Ø13 cm Finns i Kullavik, mellan norra Kungsbacka och södra Göteborg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
"Intresset för äkta vara är aldrig sinande" - vi har tagit fasta på detta och kan nu erbjuda denna industrilampa som är reproducerad efter orginal lampan som tillverkades på 50-talet i Sverige. Passar likväl som kökslampa som hallampa. Kupa att sätta i taket för att dölja upphängningen i emalj ingår i priset. Vikt: 3 kg Höjd: 50 cm Diameter: 50 cm Övrigt: CE-godkänd, E27, Lampan har vi i svart på lager och övriga färger produceras efter beställning. Ca lev tid 2-3 veckor. Se vidare på länk nedan.
Detta är en mycket vacker industrilampa, som passar perfekt tex ovanför köksbänken. Lampan finns i grått eller i svart med vit insida för att sprida ljuset maxiamalt. Denna lampa, har en "storebror" (diameter 45 cm). Supersnyggt att sätta den mindre ovanför diskbänk och den större ovanför köksbordet. Vikt: 1,5 kg Höjd: 26 cm Diameter: 34 cm Övrigt: E27, CE-godkänd, 2 m Vit/svart twinnad sladd. För att se Sveriges bredaste sortiment utav industrilampor, klicka er till www.retrolampor.se
Säljer nu en helt fantastisk lampa som jag själv köpt på en antikaffär men aldrig hittat en plats till. Den är äldre med textilsladd, men vet ej årtal. Glaslampa, med stålstav och vackert fäste mot taket. Svår att fånga på bild. Stav ca 60 cm, hela lampan ca 90 cm lång. Har själv aldrig sett något liknade. Pris eller bud. Passar till modern design, 50 och 60-tals klassiker. Retro när det är som bäst. Se gärna mina andra försäljningar. Rensar i gömmorna!