Till salu inom

"innersound handpan hang drum säljes"

Älmhult
Idag

DW Finish Ply Big Rock Blac...

54 000 kr
Blocket.se
Butik Lund
Igår

Omega Constellation Co-Axia...

31 800 kr
Blocket.se
Butik
2 dagar

Scott contessa active 10 gr...

11 990 kr
Blocket.se
Järfälla
2 dagar

DD70 Portable Electric Drum...

550 kr
Blocket.se
Umeå
3 dagar

Pearl snare Limited Edition...

3 200 kr
Blocket.se
Butik Kävlinge
4 dagar

Aprilia Tuono V4 Factory AP...

174 900 kr
Blocket.se
4 dagar

El Trumset | Yamaha DTX EXP...

3 000 kr
Blocket.se
5 dagar

DW Collector 14x6,5 virvelt...

5 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spel och konsoller  ·  Sundbyberg

ION Drum Rocker och extra Cymbal för PS2/PS3

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Du som vill uppgradera dig från vanliga Rock Band trumset till mer riktigt digitalt trumset, för en bättre spelkänsla och för att få riktig stuts på pukerna. I detta paket ingår tre cymbaler för mer realistikt spelande. När du köper ION Drum Rocker medföljer endast två cymbaler, men jag har kompleterat med en extra cymbal för 500 kr, som jag vet är svår att få tag på, eftersom den nyligen har utgått. Trumsetet säljs p g a köpfel. Det var egentligen ett Rolandtrumset jag var ute efter. Använd endast i tre veckor. Garanti finns. Inköpt hos Webhallen. Ej prutningsbart. OBS! Mattan ingår ej. Se länk nedan för mer information: Trumset http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/94887-ion-drum_rocker_premium_drum_set_for_rock_band_2 Cymbal http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/102235-ion-drum_rocker_cymbal_kit För mer information kontakta mig.
2 000 kr
Blocket.se

Pantheon Halo (similar to Hang drum)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Melog-Selisir Halo Stratus, with bag and care kit. This instrument is regarded as the best alternative to the famous Panart Hang. They are equally as hard to get hold of. This drum is in fine condition and you are welcome to come and hear for yourself. The drum for sale can be heard here; http://youtu.be/kJ7BsXzwpj0 Official Website http://www.pantheonsteel.com/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
30 000 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Kristinehamn

Handpan (ingen Innersound, Hang, Halo etc)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Detta är en Italienskt tillverkad handpan med tonskalan: G - B C D F G A B Jag köpte min handpan i april 2013 och har nu beslutat att sälja den eftersom jag ska resa till Tyskland och köpa en ny. Jag har helt enkelt inte råd att ha två så därför måste jag nu sälja min första. Instrumentet är mycket ovanligt och unikt! Den är i mycket fint skick och är verkligen godis för ögonen. Ni är välkommna hem till mig och provspela om ni inte tror mig! I priset ingår även en transportväska till istrumentet. Axelrämmarna till väskan är avtagbara. Här är en länk till en video på youtube med en lite längre demonstration på ljudet :) http://www.youtube.com/watch?v=MNCIncHN-A0&feature=youtu.be Jag kan nås både på telefon och E-mejl Inköpspriset efter frakt var då 9000 kr.
8 000 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Östersund

Innersound Handpan Hang drum

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! Säljer min Innersound Handpan i D-moll skala. Tonerna är som följer: D-A,Bb,D,E,F,G,A och spelas i ett sicksack-mönster. Den är tillverkad i Tyskland, Augusti 2012. Skickar med den i ett vadderat hardcase om ni vill att jag skickar den med post. Transport (Posten eller Dhl) är inkluderat i priset. Annars finns den att hämta upp i Östersund. Microfibertrasa och tunna silkesvantar följer också med, ger gärna skötselråd också. Endast seriösa svar. Fråga gärna om något är oklart. Mvh
15 000 kr
Blocket.se

Innersound handpan (ingen Hang drum)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Hejsan! Jag ska nu sälja min handpan som jag köpte förra sommaren direkt från tillverkarna på Pangea Innersound. Instrumentet tillverkas för hand i Tyskland, Berlin. Botten är gjord i slitstarkt rostfritt stål (det finns några repor på botten, men inget som på något sätt påverkar ljudet). Tonskala: C minor sharp. Det finns möjlighet att stämma om trumman när det behövs, det är bara att höra av sig till tillverkarna på handpans.de så berättar de mera. Men handpanen är i riktigt bra skick och tonerna är helt okej! Innersounds egna väska att bära den i medföljer också. Det finns möjlighet att skicka den, köparen betalar frakten. Filmen är filmad med en vanlig mobilkamera när jag var ute och spelade på gatan nyligen. Det ger kanske en liten bild om hur ljudet är. Headset är rekommenderat. Jag svarar gärna på frågor om allt, oavsett om det gäller just mitt instrument eller allmänt om instrumentets historia :) Nypris på allt är runt 18 500 kr (och dessutom ganska svårt att få tag på).
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj