Quantcast
Till salu inom: ”

hang drum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Drum machines

Norrköping
SKY150.472 X4

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är en första generationens Panart hänga. Etiketten inne i kläm staterna den gjordes av Sabina Scharer och gjordes i Bern, Schweiz. Det är en Zhi Digo hänga i skala pentatoniska F. Noterna är CDFGACDF. Det är en hög röst hänger med en 8 ton cirkel med F i mitten. Etiketten inne i kläm staterna den gjordes av Sabina Scharer och gjordes i Bern, Schweiz. Dessutom ingår en grå och svart blixtlås väska som har både kort handtag och en lång justerbar rem. Denna väska är som ny. Jag köpte denna hänga under 2005 och har sedan dess bara har spelat en handfull gånger. Det är i perfekt skick. Som jag aldrig lärt mig att spela detta instrument jag hoppas det kommer att finna sin väg in i händerna på någon som kan föra denna vackra instrument levande och ge den liv den förtjänar. Också kommer med fakturor.
Det här är en 1:e generationen PANART låser sig. Etiketten inne i kläm staterna den gjordes av Sabina Scharer och gjordes i Bern, Schweiz. Dessutom ingår en väska som har både korta handtag och en lång justerbar rem.
Säljer min specialbeställda Milltone-trumma. Det är en handgjord trumma från USA. Skitcoolt ljud och en billigare variant för oss som inte får tag i en Hang Drum eller Halo Drum. I absolut nyskick! Kolla in länk: http://www.youtube.com/watch?v=knYXheKeoCI