Quantcast
Till salu inom: ”

ino audio pip säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ino Audio

Jämtlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Oerhört svängiga stativare. En riktig lyckoträff från Kefs sida. Valde att köpa denna trots att den är utgången enbart för att hade hört från folk med stor erfarenhet av dyr hifi hur bra just denna var. Och för mig var detta sista steget innan jag hoppade på linn-tåget. Dessa är mera musikaliskt transparenta än efterkommande keffare, så passa på, och mera musikalisk än i princip alla andra högtalare på marknaden upp till Ino Audio piP, men dem är ju mycket dyrare och måste byggas själva. Funkar även ypperligt att hänga på din linn anlägning, om du vill vara ekonomisk. Dessa har förvånadsvärt mycket bas, och fyller lätt mitt vardagsrum. Bör stå på stadiga stativ. Högtalarna är i mycket bra skick! Köparen står för frakten. Säljes endast pga uppgradering till Linn, annars hade jag behållt dem.
Hej, Dags att sälja mina piP kloner, de låter precis likadant som Ino Audios piP det vill säga de låter underbart. Högtalarna är i väldigt bra skick, inga skador eller liknande men räkna inte med att kvalitén på dem är lika bra som fabrikstillverkade högtalare men å andra sidan låter de bra mycket bättre för mer än halva priset. Finns gott om info om dem på hifi sidor där de hyllas. Tyvärr så kan jag inte ordna en provlyssning då jag saknar förstärkare därav det låga priset.
Säljer ett par fantastiska piP från Ino Audio, Tveklöst det bästa i den här prisklassen, som ni säkert vet. ;) Dessa är ett par piP med vacker svart ask fanér. Funkar utmärkt och har inga skönhets fel. De är som nya! Jag är ända tidigare ägaren och har varit mycket nöjd med dem :) Säljer endast för att jag uppgraderat mig till piPs. Högtalarelementen är de senaste vad jag vet, inhandlade för kanske 12-18 månaders sedan. Först till kvarn!
Ino Audio Pip i Mahognyfanér säljes. Mycket välljudande högtalare med outstanding basförmåga i förhållande till storleken. De är i bra skick och har skyddande galler för basarna som det går lätt att plocka bort. Mer info: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=13500 Går att provlyssna i Karlshamn. Frakt via bussgods går att ordna men jag föredrar om de hämtas. Då medföljer även stativ med rätt höjd och jag kan även låta akustikskivor att sätta bakom dem ingå. pris 5300:- /Robert
Ino Audio Pip i körsbärs fanèr,med svarta Atacama stativ och monteringsplatta och sd fötter.Allt i nyskick. Väldigt lite spelade,samt aldrig högt spelade (stått i sovrummet). Köpta nya av mig 2005-08-27 av Ino audio. Pris för allt 6900:- . Tel hem 0171-31305 el 070-2043162.