Quantcast
Till salu inom: ”

instant byggställning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hyr Pelarlift
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken Instant Snappy Zipp Up Byggställningar på hjul säljes. En stor och bred ställning, inkl en brygga. En smal och 2 våningar hög ställning, inkl en brygga. Denna ställning har inbyggd stege i ramen. Tyvärr så är det ett dåligt foto på ställningarna, men de är i väldigt bra skick och knappt använda. Fick dem med när jag köpte min båt, men har ingen användning av dem och de är i vägen. Pris: Breda: 6500Kr Smala: 5000Kr Paketpris: 9500Kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Byggnadsställning i aluminium uthyres (Instant zip up). Lätt att flytta och bygga. Den är perfekt till renoverings och målningsarbeten både inne och ute. Kan byggas med en plattformshöjd upp till 8 meter. (Hela ställningen är inte uppsatt på bilden) Bredd 130cm Längd 250cm Lätt att frakta på öppen släpkärra. 800:- per vecka Ställning, målarställning. Arbetsställning. Finns i Landvetter. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rullställning i aluminium uthyres (Instant zip up). Enkel att flytta och bygga. Passar perfekt till renoverings och målningsarbeten både inne och ute. Kan byggas med en plattformshöjd upp till 7,5meter. (Max arbetshöjd 9-10) Fyra justerbara hjul. Fyra justerbara stödben. Bredd 130cm Längd 250cm Transporteras lättast på öppen släpkärra. 900:- per vecka Ställning, målarställning. Arbetsställning. Finns i Landvetter.
Rullställning i aluminium uthyres (INSTANT ZIP-UP). Enkel att bygga och flytta. Passar perfekt till bygg och måleriarbeten både inne och ute. Kan byggas med en plattformshöjd upp till 7,5meter. (Max arbetshöjd 9-10 meter) Fyra justerbara hjul. Två justerbara stödben. Bredd 130cm. Längd 250cm. Transporteras lätt på öppen släpkärra. 900:- per vecka Finns i Landvetter. Ställning. Målarställning. Arbetsställning. Aluminiumställning
Rullställning instant upright span i storlek 2500*1300 med arbetshöjd på 6,5m i bra skick, stora hjul och vx grundstativ.Pris 15000kr+moms.