Quantcast
Till salu inom: ”

byggställning bauhaus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köpt på Bauhaus, grundsats och påbyggnadssats med stödben. Nypris c:a 7-8000:- Finns liknande på annons här på blocket för mer än 10 tusen. Varför hyra dyrt? Köp och sälj när du är klar med ditt projekt! I fint skick! Monteras enkelt på en kvart och kan transporteras i en vanlig kombibil. TUV godkänd. Jag har använt den privat för att måla min kåk/byta rännor m.m. Bruksanvisning finns kvar. Patrick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en extremt bra byggställning. Köpt för ca 3 år sedan på Bauhaus. Nypris 12.000:- Den är 4.9 m (3 sektioner tror jag) Ett stödben och en platå där halva ståplattan går att öppna. Mer än såhär vet jag inte eftersom det inte intresserar mig något vidare utan vill bara ha sålt den. Skitbra när man målar huset till exempel :-) OBS!! Finns utanför Ljungbyhed. Priset är prutat och klart...
Byggställning bauhaus ny 11280kr, Modul A+B+C med helsvetsad infästning mellan horisontella och vertikala aluminiumrör. Plattform är tillverkad av svetsade aluminiumramar och slitstark plyfa. Underhållsfritt och halksäkert. OBS! För att nå en arbetshöjd på 7m behövs alla tre moduler! (A+B+C). För 1st 9000kr 2 st 18000kr. Annan typ av stöd åt ställning finns och är med i priset. Evt byte mot förslag (sticka bild av det du vill byta med)
Byggställning inköpt på Bauhaus Nivå 0 & 1 Blir 5,5 m hög inkl plattform Ej mail
Graco: Easy Max WP II, använd 3 ggr, ett extra munstycke och färgryggsäck finns (vid intresse) Byggställning från Bauhaus, max höjd 8 m, plats för 2.