Till salu inom

"iphone skal aik säljes"

Öckerö
Igår

Apple Iphone 11 64gb vit

5 800 kr
Blocket.se
Igår

Iphone x, 256GB, Olåst

3 590 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Iphone Xs max 256gb

3 999 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Sony Xperia 5 II 5G 128GB i...

5 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

IPhone SE 2020

3 900 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Denon AH-7100

3 500 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Samsung galaxy s20 med till...

5 000 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Iphone 7

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Örebro

Syrianska Iphone skal-Fyndpris

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skal som passar perfekt till iPhone 4 samt 3g/3gs i hårdplast, . Den har fodrad insida som skyddar din iphone mot repor och liknande Syrianska skal för iphone 3g/3gs samt för 4 an. pris: 100kr fraktkostnad: 20kr OBS!! Billigast på blocket och andra storsäljande sidor vid köp över flera skal så kan priset diskuteras. har andra skal också. Hammarby,Aik,Gais,och andra storklubbar. vid intresse eller mer info var vänlig att kontakta oss!
100 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Västerbottens län

IPhone 3G

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
iPhone 3G Svart 16 GB Låst till TELIA Köptes ny juni 2009. "normalt" slitage med lite skönhetsrepor på baksida. Har haft skyddsfilm den mesta av tiden dock ett dammkorn bakom glaset (kan skicka bild på detta). Skellefteå AIK skal tillkommer om så önskas
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

IPhone 3Gs skal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1. Det är ett hårt skal, som är lite beige färgat. Skalet är i fint skick och bara använt några gånger. På skalet står det även ett citat. Det står "Good friends are like angels... You don't have to see them to know they are there". Jag säljer det för 39:-. 2. Det är ett hårt skal. Som är beige färgat. Skalet är däremot använt några gånger och har några repor och det är även några puss munnar som har försvunnit. Detta skal skickar jag med gratis om ni köper ett annat skal från mig. 3. Det är ett hårt skal, som är rosa med dödskallar på. Använt några gånger. Skalet är i väldigt fint skick då detta inte har en ända repa på. Jag säljer det för 39:-. 4. Det är ett hårt skal med AIK märket på. Jag har använt det några gånger och det har några repor på baksidan men det ser man endast om man tittar riktigt noga mot ljuset. Jag säljer det för 29:-. 5. Detta är ett mjukt plast skal. Som är lite orange/brun färgat. Det är använt några gånger och har fem små repor som syns på baksidan. Jag säljer det för 19:-. 6. Detta är ett mjukt, handgjort diamant skal från Thailand. Det är använt några ynka gånger och det är i väldigt fint skick. Jag säljer det för 49:-. 7. Detta är ett mjukt, handgjort, diamant skal från Thailand. Det är använt några gånger och saknar därför nio diamanter. Det är inte något man tänker på. Det är annars i väldigt fint skick! Jag säljer detta för 29:-.
29 kr
Blocket.se

AIK. Iphone 4 skal.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
AIK. Iphone 4 skal.
72 kr
Tradera.se

AIK Iphone 4/4s Skal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
AIK Iphone 4/4s Skal
22 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj