Quantcast
Till salu inom: ”

irradia mid laser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Du som är laserterapeut, eller funderar på att ta en kurs i höst - Detta erbjudande är långt under marknadspriset. Lasern har funnits i vår ägo ett par tre år, och är använd endast ett fåtal gånger. Anledningen att jag säljer denna, är för att min tid inte räcker till den "medicinska" delen längre. Jag behandlar endast patienter kosmetiskt. Den har två prober och snyggt upphängningsstativ i massivt trä. Instruktionsböcker, väska m.m medföljer. Otroligt fint skick. Kurser finns att tillgå i tex Ängelholm (10 mil från Malmö) för att utbilda sig. En dag för 700-1000 kronor. MID lasern kan behandla allt från Bensår, Bältros, Tinnitus, Sportskador, Muskelproblem, till Värk hos hundar och katter. Information om Lasern: www.irradia.se Lasern finns på Min klinik i Malmö vid Centralstationen. Jag bor i Småland och kan visa lasern i dessa trakterna, för Dig som är Intressent. Annars försändelse med post. Jag nås på telefon. Svårt med andrahandsvärde på dessa Lasrarna. Ge mig ett bud och vi gör en smidig affär!
Medicinsk laser helium neon 20000 kr hud, slemhinnor och laserakupunktur. Medicinsk koldioxidlaser (laserkanon) 54000 kr djupliggande muskel och led behandlingar ex axlar höfter ländrygg. Irradia laser basenhet + 5 olika prober 100000 kr elstimulator acus 4 cefar (elakupunktur) pris 2700kr elstimulator peristim cefar 1350kr Chattanoga combo stapel med laser,ultrtaljud och elstim. 50000 fitvibe vibrationsplatta mid godkänd 60000 kr OBS! ALLA PRISER EXKLUSIVE MOMS Roland 031-7115515
Terapeutisk laser säljes Inklusive 2st 904nm 240mW prober och 1st 808nm 450mW probe. 2år gammal "hand-on" träning ingår. 85000kr exkl.moms
Terapeutisk lasermaskinMID Laser basenhet blå samt Laserprob 4 x 904 MID-lasersystem är en pålitlig och användarvänlig terapeutisk laserprodukt av hög kvalitet. Köpt av Irradia, väldigt sparsamt använd och som ny!
Säljer nu min MID laser som är en pulserande 904nm med fyra dioder. Används med fördel till muskel problem samt inflamationer. Lasern är svenktillverkad av Irradia AB och tillkopplingsbar för flera prober. Jag har använt den till hästar för muskler inflamationer senor kotor knän med väldigt bra resultat, samma laser som till humansidan. Läs mer på Irradia.se Kontinuerligt uppdaterad av Irradia, levereras ny servad.