Quantcast
Till salu inom

"medicinsk laser säljes"

Älmhult
Idag

Ryobi kap, klyv och gersåg...

1 400 kr
Blocket.se
Butik Partille
Idag

Honda Powersports CB900F Ho...

39 900 kr
Blocket.se
Skellefteå
Idag

Ljud, ljus, Tross mm

25 000 kr
Blocket.se
Butik Örnsköldsvik
Idag

Balanseringsmaskin

27 500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Skåp/skänk

800 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
Idag

Audi R8 V10 plus Laser Sv-s...

1 299 900 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Stålpropeller Mercury laser 2

1 800 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Hårborttagning/Hudvård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välkomna till Salong Len&Fin på Nobelvägen 40 i Malmö för det absolut senaste inom hårborttagning/Hudvård. Jag erbjuder det senaste Sugaring (Vaxning med sockervax) vilket är en mer effektiv samt mer skonsam metod av vaxnig. Vi har även permanent hårborttagning med den helt nya Epiladerm System som här helt utan Laser/Ipl! Våra ansikts/kroppsbehandlingar gör vi med Bergman Beauty Care vilket är en medicinsk hudvård utvecklad på ett sjukhus! JUST NU HAR VI SUPER PRISER! för mer info besok hemsidan www.lenofin.com Eller ring Arta på nummer 0760800410
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Linköping

Silk n' SensEpil hårborttagning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En minimalt använd laser hårborttagning slumpas nu bort. Ny laserlampa. Professionell hårborttagning med ett resultat som håller länge Efter tre behandlingar kommer det vara upp till 50% mindre hår Produkten är kliniskt testad och medicinskt godkänd Köpt för 3200:- Säljes nu för 700:- Kan skickas mot fraktkostnad. Kontakt via sms eller mail :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Olofström

Medicinsk Laser

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer min MPHI LASER pga avveckling av företaget. Den är köpt från Optilaser i Hudiksvall och har varit till stor hjälp för mig och mina patienter. En portabel MLS laser MPHI-lasern möjliggör en enkel och funktionell användning av den exklusiva MLS terapin för behandling av smärttillstånd, inflammationer, ödem samt för biostimulering. MPHI`n är lätt att bära över axeln och arbetar med ett kraftigt och uppladdningsbart batteri. MLS innebär att lasern arbetar med två våglängder Jag har haft den i 2 år. Pris 48000 kr + moms (nypris ca 77500kr)
0 kr
Blocket.se

Rum på laserklinik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vi ett rum ledigt för uthyrning på Helsingborgs Laserklinik. Ca 16kvm men tillgång till hela lokalen. Hyra 4000:-/mån ex moms. Verksamhet som bedrivs idag är laser i olika former o medicinsk fotvård. Har du liknande verksamhet så som massage eller hudterapeut eller driver nåt helt annat? Tveka inte att höra av dig. Allt är av intresse. Ring petra 0709-369514 :)
800 kr
Blocket.se
Hårvård  ·  Solna

Hudvård, IPL, fillers- Solna/ Sundbyberg

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi utför tjänster som: - Hudvård - MakeUp - Permanent MakeUp - IPL Laser - Injektioner & Fillers - Medicinsk Fotvård & Zonterapi - Hårvård - Nagelvård För tidsbokning samt rådgivning ring 0704872214 eller boka direkt på www.hbplanet.se Välkommen! Om företaget Låga priser, nyrenoverad fräsch lokal och bra kvalité på utförda behandlingar Välkommen
300 kr
Blocket.se