Quantcast
Till salu inom: ”

irus tvåhjulstraktor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är det någon som är intresserad av den så ge mej ett bud på allt ihop. Allt funkar, även kärran bakom vagnen även om den är lite annorlunda. Två sopvalsar varav den ena går att vrida från "förarplatsen". Jag vill bli av med den snarast eftersom jag nu tömmer mitt gamla hus till förmån för lägenhet i väntan på landet. Det finns ett par mindre "traktorhjul" med dåliga däck och en extra tank till den. Annars som på bilden. Går riktigt bra 3 växlar fram o lika bak. Och samma med kraftuttaget. Se bilderna. Mer info kan du få om du ringer upp mej. Riktigt stark maskin 5000 eller bud
Simar 60 A med jordfräsaggregat och fina däck. Började gå sämre i höstas,får inte soppa,tar förmodligen in tjuvluft någonstans. Annars körd varje år. Fungerar perfekt i övrigt. 1500:- el. bud. Irus 5. Tvåhjulstraktor utan verktyg,medföljer hemmagjord potatisplog. Startar med startgas men har stått i många år. Bra däck. 500:- el.bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Med snöblad och sopaggregat. Fungerar utmärkt efter lite fix. Ring för mer info.
Hejsan har en irus med tvåtaktsmotor och snöblad. Motor ngt def dock fungerande. 3 växlar fram och bak. Dubbelmontage. Ring för mer info. ev byte mot bes vinterbil.
Tvåhjulstraktor av fabrikatet Irus. Till traktorn finns sulky, som man kan sitta på och köra, med dragkrok. Det finns också ett stort klippaggregat, m.m. Den startar inte just nu utan behöver lite omsorg.