Allt till salu inom "ittala alvar aalto vas blå färg"

Sortering:
Vägghylla
Idag

Vägghylla Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Ektorp Ikea 3-sits
Nacka
Idag

Ektorp Ikea 3-sits Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Alvar Aalto, hylla 112B

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Alvar Aalto, vägghylla, modell 112B i lackad björk. Trevligt tidigt exemplar från 1940/50-talet. Fint skick, smärre bruksspår. Längd: 90 cm Djup: 24 cm Pris: 1500 kr Säljs bla på Nordiska Galleriet, Länna möbler och Svenssons i Lammhult. Passar bra med möbler från tex Bruno Mathsson och Carl Malmsten. Finns i Uppsala men kan levereras gratis till valfri adress i Stockholms innerstad eller utmed E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Pris: 1500 kr Prutat och klart!
1 500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Lund

Alvar Aalto fåtöljer/bord, auktion 23 april

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
7 st Alvar Aalto fåtöljer. Nypris ca 10700:- st. 2 st fåtöljer behöver fixas till. Den ena med tyget och den andra skada i benstomme. 406 fåtölj från Artek är en elegant stol med bra svikt som är formgiven av Alvar Aalto 1939. Stommen är gjord i klarlackerad björk och sitsen är sadelgjord och finns i flera olika färgvarianter. Elegant att placera i vardagsrummet som läs- eller tv-fåtölj. 1 st Alvar Aalto bord i tre sektioner. Längd : 1,95 meter. Bredd: 1,20 meter. Höjd: 0,60 meter. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 23 april. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
0 kr
Blocket.se

Design matsalsmöblemang av Alvar Aalto

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Rensar i hemmet och vill göra mig av med ett orginiellt matsalsmöblemang designat av den finske designer Alvar Aalto för företaget ARTEK. Möblemanget består av 2 st halvmåneformade bord, 1 st kvadratiskt bord samt 8 st stolar model 69. Borden och stolarna är av formpressad bok och borden är belagda med vit laminat. Allt är i bra bruksskick. De halvmåneformade borden kan antingen användas som ett runt bord med diameter 120cm alternativt så förlängs det med det kvadratiska bordet på 120x120cm. Säljes komplett i ett set, dvs delas ej. Priside: 4800 kr eller högst bud. Ring eller maila om du är intresserad
4 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj