Quantcast
Till salu inom: ”

ittala alvar aalto vas blå färg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alvar Aalto, vägghylla, modell 112B i lackad björk. Trevligt tidigt exemplar från 1940/50-talet. Fint skick, smärre bruksspår. Längd: 90 cm Djup: 24 cm Pris: 1500 kr Säljs bla på Nordiska Galleriet, Länna möbler och Svenssons i Lammhult. Passar bra med möbler från tex Bruno Mathsson och Carl Malmsten. Finns i Uppsala men kan levereras gratis till valfri adress i Stockholms innerstad eller utmed E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Pris: 1500 kr Prutat och klart!
7 st Alvar Aalto fåtöljer. Nypris ca 10700:- st. 2 st fåtöljer behöver fixas till. Den ena med tyget och den andra skada i benstomme. 406 fåtölj från Artek är en elegant stol med bra svikt som är formgiven av Alvar Aalto 1939. Stommen är gjord i klarlackerad björk och sitsen är sadelgjord och finns i flera olika färgvarianter. Elegant att placera i vardagsrummet som läs- eller tv-fåtölj. 1 st Alvar Aalto bord i tre sektioner. Längd : 1,95 meter. Bredd: 1,20 meter. Höjd: 0,60 meter. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 23 april. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
Rensar i hemmet och vill göra mig av med ett orginiellt matsalsmöblemang designat av den finske designer Alvar Aalto för företaget ARTEK. Möblemanget består av 2 st halvmåneformade bord, 1 st kvadratiskt bord samt 8 st stolar model 69. Borden och stolarna är av formpressad bok och borden är belagda med vit laminat. Allt är i bra bruksskick. De halvmåneformade borden kan antingen användas som ett runt bord med diameter 120cm alternativt så förlängs det med det kvadratiska bordet på 120x120cm. Säljes komplett i ett set, dvs delas ej. Priside: 4800 kr eller högst bud. Ring eller maila om du är intresserad