Quantcast
Till salu inom: ”

järnspis säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hur ordnar man uppvärmningen av gamla hus? Här besvaras frågor om uppvärmning och isolering, vilka konsekvenser detta får för byggnaderna och vilka lösningar som är att rekommendera. Här beskrivs också husets olika eldstäder och värmekällor, deras historik, konstruktion och renoveringsaspekterna. Utförliga råd ges för underhåll och vård av kakelugnar, öppna spisar, rörspisar, kaminer och järnspisar. Man får bland annat veta hur man går till väga vid rivning och uppsättning av en kakelugn och hur man lagar spruckna kakel. Ovärderlig kunskap om uppvärmning av gamla byggnader.
Vi har flyttat till landet och säljer därför vårt mysiga sommartorp 3,5 mil från Luleå. Byggnadsår 1938. Stor tomt 9800 m2, delvis ängsmark och lite skog. Enskilt läge. Stort kök med järnspis, rum med öppen spis, sovrum, farstu och kammare. Härbre med sovmöjligheter samt vedbod och utedass. Stor altan framför vedboden. 1 km till badtjärn med sandstrand och 300 meter till större sjö. Jordgubbsland och möjligheter att odla. Brunn som bör grävas ut för bättre vattenkvalite. Intresserade av visning i början av juli samt fler upplysningar maila kontaktuppgifter så hör vi av oss.
3 mil till Borås, 10 till Göteborg. 4-6 bäddplatser, dusch wc, bastu. 2,5 km till badsjö. Gammalt torp med öppen spis i storstugan och järnspis i köket + modern köksutrustning. Sovrum på andra våning. Stor tomt, ogenerat läge. Odlingsmöjligheter finns. I hjärtat av Sjuhäradsbygden med alla inköpstillfällen och Borås djurpark på bekvämt avstånd.. Uthyres för hela sommaren 18/5 t. o. m. 1/9. Totalpris för sommaren 15.000 kr. Anita Skullered tel 033-273064 eller mobil 0705-693450 (Endast telefonkontakt).
Vi har ett antal gamla fönster och dörrar till salu som stått uppe på ladugården. Finns även gamla kvarnar (Alltså mindre typ hushållskvarnar) Två järnspisar Gamla möbler, byråar osv. Gamla träbänkar (längre variant, väldigt enkel konstruktion, större antal) Allt i varierande skick, BUD Bilder skickas vid intresse, är det någonting du söker som brukar finnas på äldre bondgårdar så tveka inte att fråga! Första kontakt via mail, kan tas med till Umeå.
Testar och lägger ut detta fina hus med toppenläge för så väl unga som äldre och de utan körkort (man kan hoppa av bussen vid huset om man vill). Innan jag lägger ut det på utländska marknaden. Skickar mer bilder och info. vid intresse. Bara kakelugnarna 2 st och järnspisarna 2 st är värda 30000 i andrahandsvärde. Säljes med alla möbler och inventarier som man sedan kan göra vad man vill med. Maila först så hörs vi!

... eller prova att söka på järnspisar husqvarna