Quantcast
Till salu inom: ”

jätte billig iphone säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan! jag säljer min iphone 4 16gb svart pga jag tycker att den är helt enkelt för svår för mig. Mobiltelefonen är låst till tele2/comviq. Mobilen är köpt från tele2.se det som medföljer är -laddare -usb kabel -handsfree -manualer, låda -kvitto och garanti (köpt 28-08-10) -extra bumper skydd köpt för 369kr i telia.se kvitto finnes. Maila mig vid frågor. Inga byten och inget prut priset kan inte diskuteras. finns annonsen kvar finns mobilen. vill ha en jätte snabb affär.
Hejsan gott folk ! Vill nu sälja min 2-års gamla JVC spelare ! Här kommer information om spelaren ! 2 år gammal , 60 w! Aux uttag och uttag för mic / gittarer ! Modellen för spelaren heter JVC rv-nb-20b ! Jag anser att denna produkt är värd mellan 500-600 kr ! Nypris på dom hära spelarna ligger på 3000 kr ! Allt funkar jätte bra med den här spelaren också ! Hör av er till mig om det låter intressant ! ( La ut annonsen via Iphone )
Jag säljer min Iphone 3G, 8 GB, till fyndpris. Jag har köpt en annan telefon så den här telefonen kommer till bättre användning i en annan persons händer. Den fungerar felfritt, inga deffekter. Alla tillbehöver följer med såsom laddare, usb-kabel och headsett. Jag har även displayskydd och skal (som ingår), så telefonen har skyddats väl och är i ett jätte bra skick. Kvitto finns kvar! Jag ska åka iväg utomlands så jag vill bli av med telefonen så fort som möjligt, därav det låga priset. Först till kvarn! Hör av er till min mail: blade_zolas@hotmail.com
Mätarställning: 88205 Svensksåld, Modellår: 2006 Serviceboken är ifylld och bilen är servad enligt plan Färg: ljusgrön Metallic Karosseri: Sedan Info: *Farthållare, *ABS-bromsar, *Elhissar fram och bak, *Krockkudde passagerarsida, *Krockkudde förarsida *Elman/eluppv backspeglar, *Larm, *Klimatanläggning , *DSTC- Antisladdsystem, *Motorvärmare *Alu-fälg *Vinterdäck *Sommardäck *Besiktigad *Skattad *Djur och rök fri *Ny nyservad vid 87327mil Bilen är i jätte fint skick. Inga fel på bilen. Pris 92.000. Skickar med min FM-sändare vid snabb affär passar för dig som vill ha Iphone i bilen Tel 0739381784
Säljer en iphone 3GS 16GB låst till Telia/Halebop! Telefonen är använd i några månader men är i jätte fint skick! tillsammans med iphonen följer kartongen med allt som man får i butiken så som kvitto och mm. dessutom får du skal och plast till skärmen! som sagt den är jailbrekad så man kan ladda ner massor med program utan att kosta nå pengar! Affären sker på plats! Billigare vid snabb affär!