Quantcast
Till salu inom: ”

belgisk jätte kanin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns endast en viltgrå hane och en viltgrå hona kvar till salu. Dessa ungar är väldigt framåt och sociala,de möter upp vid burdörren och vill gärna bli kliade i pannan. De är leveransklara den 15 Juli och de har stamtavla,är ringmärkta,kloklippta och bettfelskontrollerade. Mamman är utställd och stambokförd och pappan utställd i ungdjursklass på 94,5p. Föräldrarna finns att se på gården. Ring helst,kollar mailen väldigt sällan under sommaren. Kaninerna finns utanför Uppsala,Björklinge. Mer info om ev andra kaniner till salu finns på hemsidan www.123minsida.se/risboskaningard
Nu har jag fått ta det tunga beslutet att söka efter ett nytt hem till min belgiska jätte (hona) Hon är en underbar buse med aptit för livet. Hon miste sin pojkvän i cancer så hon har levt med marsvin som tyvärr putsat av henne pälsen men detta växer ut igen. Har du ett gott hem att erbjuda min tös? Pengar är inte väsentligt jag vill bara att hon ska få det bra då jag ej har tiden längre. Maila gärna och berätta vad du kan erbjuda henne för hem
Säljer två stycken belgisk jätte kanin ungar. De som är kvar är honor, som är vita med gul och gråa fläckar. De är leveransklara i början av september, då de är 8 veckor gamla. Har även en rex kanin hona som är ca 1 år. Hon är vit och svart. Lite blyg, men hon är inte svår att få helt tam. (Rexen är öronmärkt, men det finns inga papper på henne.) Är du intresserad så ring helst, då jag inte kollar mailen så ofta!
Har i några månader letat med ljus och lyckta efter en renrasig belgisk jätte högst 5-7 mil från nybro. eller möjligheten att kunna få den "fraktad" hit eller i närheten. har du en till salu för högst 400:-? ålder har inte så stor betydelse men är den äldre än 1 år ska den vara välhanterad och tam. jag bor på landet och kommer erbjuda kaninen en stor bur med en stor rasthage och mycket uppmärksamhet. jag har 16 års erfarenhet av kaniner. fråga gärna om du vill veta mer om mig.
Vi har fått 2 kullar med renrasiga Belgisk Jättekaniner som är leverans klara De finns i olika färger ljusgrå , grå , viltgrå & svart Denna ras är en stor kanin en av världens största kaninraser för att vara exakt & hanarna kan väga upp till 10kg medans honorna väger mellan 6-10kg Rasen i sig är väldigt lugna & blir tama väldigt lätt dom finner sig i de mesta & lätta att hantera men tänk på att dom är tunga & behöver utrymme. Endast seriösa gör sig besvärade Skicka gärna sms, bor på landet med dålig motagning ;)