Quantcast
Till salu inom: ”

blocket uddevalla möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, har tänkt att sälja min svarta bokhylla samt se om det finns något intresse för två tjock-tv:ar. I bokhyllan är det tre små hål i bakstycket för sladdar. De kan lätt täckas över om de inte används. Höjd 118 cm Längd 134 cm Djup 40 cm Priset på bokhyllan är 400 kr. Den svarta tjock-tv:n vill jag ha 100 kr och då medföljer en bänk, se bild. Den gråa tjock-tv:n vill jag ha 50 kr för. Båda tv:arna är 20" och instruktionsbok och kontroll medföljer.
P.g.a. renovering säljes en diskbänk av okänd ålder. Sett en mycket diskret buckla i framkant av bänken, fö mycket välvårdad. DISKBÄNK inkl blandare 400:- L220 x B60 Hoarna har ca 13-17 cm djup. Hoarna är 65 cm breda tillsammans. Dom är placerade ca 87,5 cm in från vä kant samt ca 68 cm in från höger kant.
Säljer två golvlampor billigt pga flytt. Lamporna finns i Uddevalla men vi vistas regelbundet i Gbg och kan eventuellt leverera där men i såna fall till enkel mötesplats för oss. På den ena lampan är det per i dag ljus i de två lamporna nedtill men inte upptill. Vi TROR att den fungerar men har inte investerat i någon ny glödlampa där uppe och kan därför inte garantera funktionaliteten. Den andra fungerar klockrent. Dimmer på båda lampor. Tänkt pris 60:- styck eller en hundring för båda. Eller lägg ett bud.
Nu ska ja ta och sälja min tv/media möbel. Den är cirka 2 månader gammal så den är fortfarande i nyskick. Inga skador eller dylikt. Möbels höjd och bredd är 150 cm. Den är svart/brun i färgen. Den finns att hämta i Uddevalla å finns kvar så länge annonsen e kvar. Pris endast 200 nu. OBS max storlek på tv som får plats är 32 tum. Sänkt med 200 då jag måste bli av med den så snabbt det bara går. Har plats brist och då ja ska sätta upp tv på väggen så har jag ingen användning av möbeln längre.
Säljer nu min handknutna matta ifrån Pakistan med äkthetsintyg, samt ett slagbord i massiv furu Boccara handknuten i Pakistan Lugg 100% Ull och Varp 100% Bomull Mått: 232 x 153 cm Pris: 700kr Mattan har äkthetsintyg och har en fin kvalité ------------------------------------------------- Slagbord i massivt furu från 40-50 tal Hopfällt är bordet: 80 x 49 x 68 cm Längd utfällt: 150 cm Pris: 300kr Katt finns i hemmet Ring mellan 17-21, eller skicka ett e-mail (mailen kollas dagligen) OBS jag svarar inte på skyddat eller dolt nummer