Allt till salu inom "blocket uddevalla möbler"

Sortering:
TV bänk
Uddevalla
Igår

TV bänk Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Bord & stolar
Uddevalla
Igår

Bord & stolar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
skolhyllor
Uddevalla
Idag

skolhyllor

300 kr
Blocket.se
Pumpstation -Hydrofon
Uddevalla
Idag

Pumpstation -Hydrofon

2 000 kr
Blocket.se
Garderob Ikea
Uddevalla
Idag

Garderob Ikea Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Vitrinskåp Ikea
Uddevalla
Idag

Vitrinskåp Ikea Visa liknande

400 kr
Blocket.se
2 st Saccosäckar
Uddevalla
2 dagar

2 st Saccosäckar Visa liknande

1 895 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 110

Tidigare annonser till salu

En svart bokhylla + två tjock-tv:ar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, har tänkt att sälja min svarta bokhylla samt se om det finns något intresse för två tjock-tv:ar. I bokhyllan är det tre små hål i bakstycket för sladdar. De kan lätt täckas över om de inte används. Höjd 118 cm Längd 134 cm Djup 40 cm Priset på bokhyllan är 400 kr. Den svarta tjock-tv:n vill jag ha 100 kr och då medföljer en bänk, se bild. Den gråa tjock-tv:n vill jag ha 50 kr för. Båda tv:arna är 20" och instruktionsbok och kontroll medföljer.
0 kr
Blocket.se
Kök  ·  Uddevalla

Diskbänk inkl blandare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
P.g.a. renovering säljes en diskbänk av okänd ålder. Sett en mycket diskret buckla i framkant av bänken, fö mycket välvårdad. DISKBÄNK inkl blandare 400:- L220 x B60 Hoarna har ca 13-17 cm djup. Hoarna är 65 cm breda tillsammans. Dom är placerade ca 87,5 cm in från vä kant samt ca 68 cm in från höger kant.
400 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Uddevalla

Golvlampor billigt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer två golvlampor billigt pga flytt. Lamporna finns i Uddevalla men vi vistas regelbundet i Gbg och kan eventuellt leverera där men i såna fall till enkel mötesplats för oss. På den ena lampan är det per i dag ljus i de två lamporna nedtill men inte upptill. Vi TROR att den fungerar men har inte investerat i någon ny glödlampa där uppe och kan därför inte garantera funktionaliteten. Den andra fungerar klockrent. Dimmer på båda lampor. Tänkt pris 60:- styck eller en hundring för båda. Eller lägg ett bud.
60 kr
Blocket.se

Fin tv/media möbel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu ska ja ta och sälja min tv/media möbel. Den är cirka 2 månader gammal så den är fortfarande i nyskick. Inga skador eller dylikt. Möbels höjd och bredd är 150 cm. Den är svart/brun i färgen. Den finns att hämta i Uddevalla å finns kvar så länge annonsen e kvar. Pris endast 200 nu. OBS max storlek på tv som får plats är 32 tum. Sänkt med 200 då jag måste bli av med den så snabbt det bara går. Har plats brist och då ja ska sätta upp tv på väggen så har jag ingen användning av möbeln längre.
200 kr
Blocket.se

Handknuten matta, Slagbord i furu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer nu min handknutna matta ifrån Pakistan med äkthetsintyg, samt ett slagbord i massiv furu Boccara handknuten i Pakistan Lugg 100% Ull och Varp 100% Bomull Mått: 232 x 153 cm Pris: 700kr Mattan har äkthetsintyg och har en fin kvalité ------------------------------------------------- Slagbord i massivt furu från 40-50 tal Hopfällt är bordet: 80 x 49 x 68 cm Längd utfällt: 150 cm Pris: 300kr Katt finns i hemmet Ring mellan 17-21, eller skicka ett e-mail (mailen kollas dagligen) OBS jag svarar inte på skyddat eller dolt nummer
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj