Quantcast
Till salu inom: ”

jötul 602n säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Braskamin

Norrbottens län
F

Tidigare annonser till salu

1st Svart Gjutjärns Jötul 1940. 2500:- . H:ca73cm B:ca35cm D:ca 46cm Rökrör kan sättas både uppefrån och bak. 1st Svart Gjutjärns Jötul 606. 3500:- H:ca 105cm B:ca 33cm D:ca 50cm Rökrör kan sättas både från sidan och bak. 1st Nästan ny Svart Gjutjärns Jötul 602N 4000:- Nya rökrör finns med. H:ca 65cm B:ca 33cm D:ca 50cm Rökrör kan sättas både uppefrån och bak.
Drömmer Du om en röd liten stuga vid havet bland klippor och långa sandstränder? Då är detta något för Dig! Nyuppförd villa i Hölicks fiskeläge med vindskyddat läge. Från byns gemensamma bastu finner Du ro bakom klipporna med hela havet framför Dina fötter. Småbåtshamn, 3 badplatser och sommarrestaurang. Välkommen till fräsch liten villa för fritid året runt, i Hölicks fiskeläge, Hornslandet, Hudiksvall. Du börjar Ditt besök med att gå upp för entrétrappan och kommer in på ENTRÉPAN och kommer in i en ENTRÉHALL Här har Du plats för att hänga av Dig Dina ytterkläder. Väggarna är klädda med tapet och golvet är ett laminatgolv. Du går till vänster och kommer in till ett VARDAGSRUM som är stort och här finns plats för både ett matbord och soffgrupp. Här finns fönster åt både söder och väster och även en vedkamin, JØTUL 602N, som sprider sin värme i hela huset. Väggarna är klädda med tapet och golvet är ett laminatgolv. Vidare kommer Du till ett KÖK Här finns spis, fläkt och kyl/frys. Ett fönster mot öster ger ljus och luft till köket. Ovanför arbetsbänken är väggen klädd med kakel och övrig vägg med tapet. Golvet är av trälaminat. Nästa rum är ett DUSCHRUM Duschrummet är ej färdigställt, men här finns plats för dusch och toalett. Du går tillbaka till entréhallen och tar trappan upp till ÖVRE PLAN och kommer upp i ett SOVRUM som är stort och har snedtak. Här finns plats för flera sängar och fönster åt både öster och väster. Utsikt får du här över fiskeläget och ut över det glittrande havet. Väggarna är klädda med tapet och golvet är ett laminatgolv. I anslutning finns en KLÄDKAMMARE / FÖRRÅD Här har Du plats för kläder, skor och mycket annat. Du har nu besökt alla rummen i huset och kan gå ut och njuta av den sköna havsmiljön. Ta en promenad till hamnen och havsbadet eller ta en tur upp på klipporna i söder där den gemensamma bastun ligger. Slå Dig ned och njut!
Kamin i mycket fint skick, lagom till sommarstuga eller gäststuga
Jötul 602 N bra skick
Fin Jötul 602 N kamin passande för uppvärmning av mindre boende, sommarstuga, jaktstuga eller liknande. Spisen har en kokplatta och kan anslutas till skorsten antingen upptill eller baktill. Den har dekorationer i form av lejon på sidorna. Vill man kan man lätt ge den lite ny spissvärta men den är i full funktionsdugligt skick. Säljes pga byte till en större vid renovering.