Quantcast
Till salu inom: ”

jamo professional 300 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har diverse stereoutrustning som enbart står och samlar damm, så det är nog bättre att någon som vill använda och laga upp det får tillgång till det. Högtalarna, Recivern och Slutsteget är i behov av reparationer. Vet inte exakt vad som är fel på enheterna. - NAD Power Amplifier 2200, rep objekt - NAD Stereo Reciver 7240 PE, rep objekt - Jamo Professional 300, rep objekt - NAD Stereo Casette Deck 6300 med fjärr, Fungerar Detta paketet är kanon för den som är intresserad av att skruva lite och kan lite själv. Allt för 1000kr om ni hämtar det på plats i Strängnäs. Först till kvarn...
Har några högtalare för mycket ! Jamo 300 Professional 12" Bas , 4" Mellanregisterhorn och 3 st Diskanthorn. 420 Watt, stryktåliga med bra tryck. Ena högtalaren har fått en smäll på ena "Bygeln" men påverkar inte funktionen. Stora och tunga. Pris 800:- / par Technics SB-440 Vintage högtalare i ett mycket bra skick , felfria tygfronter. http://www.vintage-audio.com.ua/en/cat/254/2455.html Pris 600:- / par Enklast om de kan hämtas pga vikt och storlek
Säljer högtalarna som reservdels högtalare eller till den som har lust att reparera dom. Jamo professional 300. Ena Baselementet har lagt av och slutat fungera. 12 tums basar. Yamaha NS-1000. Ena Mellanregistret & båda diskanterna är trasiga . Båda basarna fungerar som dom ska. Högtalarna kan köpas styckvis men jag plockar inte isär och säljer enbart delar ur dom. Kollar mailen varje dag & kan nås på mobilen efter klockan 16.00 på vardagar då jag går i skolan. 300kr/paret eller allt för 500kr.
Onkyo förstärkare, radio och casett bandspelare från 1988 tror jag. Ett riktigt kraftpaket på sin tid. Jamo högtalare 300 professional Förstärkaren har ett trasigt slutsteg. högtalarna trasiga bashögtalare.(membranen) Om intresse finns för detta ge mig ett bud så kan vi se om vi kommer överens. Ring i så fall P-O 0723085905 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jamo Professional 300. Stora högtalare som jag varken har plats för eller nog överseende grannar för att äga. 420 Watt max, 300 Watt kontinuerligt. De har väl ett par år på nacken och det kommer ljud ur dem! Jag har bara rullat in dem och sedan har de stått. Väldigt dammiga. Duger säkert till party?! Centrum Titan 500 receiver. Här kommer lite inkopierad beskrivande text "Mycket stark, 6-kanals hemmabioreceiver som passar utmärkt såväl till hemmabio som musik. Hela 6x120 Watt DIN, Dolby ProLogic II, DTS ES 6.1 Discrete, DTS ES 6.1 Matrix, Dolby Digital EX" Den har dock en liten egenhet att när man vrider på volymen på förstärkaren för att sänka, så om man vrider två steg ner så går den upp ett. Ungefär som att det har oxiderat i den, men det knastrar eller stör inget. Använder man fjärrkontrollen så finns inte problemet utan fungerar som den ska. Jag hade tänkt mig 500:- för högtalarna och 300:- för förstärkaren. Eller tillsammans 750:- Katten stannar här =)