Quantcast
Till salu inom: ”

janome coverpro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin och nästan oanvänd Janome CoverPro 1000CPX täcksömsmaskin. Har haft symaskinen i två år precis och säjler den på grund av att jag nästan aldrig använder den. Du kan välja mellan bred eller smal tvillingsöm. Sömmarna kan användas till fållar, quiltning och kreativa dekorationer. Både rätan och avigan av sömmmarna är lika användbara. Friarm på maskinen, så det är lätt att sy ärmsömmar. Tre pressarfötter, alla originaltillbehör, utförlig svensk manual samt fyra rullar tråd (vita) medföljer. Pris för nyköp är ~5500:- Den här säljs för markerat pris eller högstbjudande.
jobbar med kedjesöm, tvilling- och trippelcoversömmar som sys med verkligt proffsigt resultat i t ex halsringningar, alla avslut på trikåplagg till både vuxna och baby. Lika enkel att jobba med som en vanlig symaskin! Den är helt ny, aldrig ens provkörd! Nypris ca sjutusen (kolla på nätet) men jag begär 2995:- den 5/4 och ökar sedan priset med 80:- kl 10.00 per var påföljande dag. Så rappa på om du ska ha den till verkligt vrakpris! Först till kvarn... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag min CoverPro. En mycket bra maskin till täcksöm, kantbandssömnad mm. Den är inköpt på symaskinshörnet i Linköping i maj -09. Jag har sytt på den ett fåtal gånger. ( trådrullarna som följer med vid köpet är det t om en del kvar på) Men då tiden inte räcker till är det bättre att den hamnar där den används mer. Det medföljer: Instruktionsbok "verktyg och tillbehörslåda" Skyddhuva Kantbandsfot 12mm Nypris 6700:- Säljes för 4700:-
1000CP är en specialmaskin för kedjesöm, tvilling- eller trippelcoversömmar, syhastighet 1000 spm. All originalutrustning finns, knappt använd maskin i nyskick, 1 ägare.
Säljer min ett år gamla täcksömsmaskin inklusive kantbandsvikare 12mm. Säljes i nästan nytt skick då jag inte använt den så mycket. Engelsk manual. Jättebra pris. här kan du läsa mer om den. http://butik.skovdesymaskiner.se/janome-coverpro-1000cpx/816-0