Quantcast
Till salu inom: ”

coverlock symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Symaskin

Tumba
symaskin

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Huskylock s25 är en proffsig och avancerad 5-trådig over- och coverlock som genom sin tydliga display blir både enkel och rolig att använda. Den är nyinköpt och sparsamt använd, säljes komplett med alla tillbehör (bl.a. sybordet som finns med på bilden, skräpbehållare, pincetter, nålträdare + att jag bjuder på 5 rullar svart bomullstråd.) Den är fullständigt späckad med funktioner men eftersom Blocket endast tillåter 2000 skrivna tecken rekommenderar jag er att gå in och inspireras till nya sömnadsprojekt här: http://www.husqvarnaviking.com/se/18012.htm Ring eller maila mig vid intresse, vill ni komma och provsy, klämma och känna rekommenderar jag absolut det. Kvitto och instruktionsbok finns och fås : ) Garanti gäller till slutet på 2015, den är inköpt på Be-Ge Sycenter på Mobilia, Malmö. Den har givit mig mycket nöje men nu gör en flytt att jag tyvärr tvingas göra mig av med dem. Väl bemött!
Overlock/Symaskin endast använd 2ggr! 5-trådig overlock med 23 sömmar, trädningsguide på DVD och ett förlängningsbord medföljer. 3 olika täcksömmar, 2/3/4/5- trådig overlocksöm, 4/5- trådig säkerhetssöm, dubbel kedjesöm, flatlocksöm, rullfåll mm. Nypris är 8000kr
Jag säljer nu min suverena avanserade symaskin. Det är en Pfaff coverlock 4862, alla orginaldelar finns. En coverlock kan göra allt en overlock kan och lite till. Den är i toppskick och väldigt sparsamt använd. Nypris 12500kr Mitt pris 6500 eller högst bjudande
Jag säljer min alldeles nyinköpta Husqvarna s15. På grund av inköp av en Coverlock istället. Jag har bara provsytt på den och den går som en klocka. Nypris i Sverige runt 3400 kr, jag säljer min för 2700 kr. Hämtas i Gävle efter överenskommelse per mejl.
Säljer nu min Pfaff Coverlcok 3.o som är inköpt i maj 2010. Bra maskin som är en kombinerad overlock och Cover Pro. Har nyligen haft den inne på service då nålarna började gå av, men det ska nu vara åtgärdat. Säljes pga av att jag köpt en ny maskin. Här kan du läsa mer om maskinen: http://www.symaskinswebbshoppen.se/Produkter/tabid/126/List/0/CategoryID/32/Level/a/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName Mitt pris: 5000:-, men billigare vid snabb affär.