Quantcast
Till salu inom: ”

jawa 210 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har delar till Jawa 210 babetta till salu Ett urval av nya delar som finns för omgående leverans följer nedan. Bromsbackar 1:a vxl backar 2:a vxl backar Skärmar (fram och bak) Skärmstag Cylindrar Kolvar Kolvringar Tändspolar Tyristor enheter Trampor med armar Diverse fjädrar Plastkåpor till pakethållaren Kåpor längs med ramen Ljuddämpare Drev Munstycke Bakljus Diverse vajrar Nållager Framgaffellager Drivremar Bensinkranar Frihjul Samtliga delar kan ordnas om intresse finnes. Många delar finns som begagnade, dock med reservation för slutförsäljning. Jag har även möjlighet att ordna fram diverse MC delar till Jawa om så önskas, skickar även till Norge och Danmark.
Hejsan! Jag har en Jawa 210 helt original o väldigt bra skick. Finns väldigt få som är helt original nu förtiden. de enda fel är att växellådan funkar felfritt men är långsam i växlarna. och baklampan är trasig (Glödlampan är trasig, bara att köpa ny glödlampa för c.a 50 kr.) Annars är det inga fel, ytterst lite ytrost men bara att skrapa bort. Fin i lacken, några små skönhets fel. (Original lack med original klisterlapparna. 3000kr eller bud. Finns i Svedala, transport kan kanske ordnas om det är ett snabbt köp inom 1-2 veckor.
Har 2 stycken Jawa trampmopeder till salu Den ena släpper jag för 2500, ser ut likadant som på bilden, fungerar bra och går bra. Den andra har jag tänkt mig 3300 kr och de är den som är på bilderna. Mopeden har genomgått en översyn med följande åtgärder. - Ny tändspole - Nya startbackar med fjädrar - Elektrisk översyn är genomförd - Nya packningar Jag är anträffbar via mail eller telefon under kvällar och helger
Nu är det dags att sälja den gamla trampmopeden. Den står bara oberörd och gör ingen nytta. Det hade vart kul om någon som tycker om att mecka och greja fick någon nytta av den. För jag har ingen koll, känns dumt att skrota den. Utöver att den inte startar så är den i mycket gott skick! Modell: Jawa 210 år: 1993 (av vad tidigare ägaren sagt) pris: 1200, eller högst bjudande Maila eller Ring! Det går att nå mig när som helst
Har en Jawa 210 till salu, dessvärre med trasig startkoppling! Mopeden har därmed inte varit igång på några år, men den gick fint i motorn sist den var igång. Så vitt jag kan förstå så finns det att få tag i ny koppling fortfarande, och den är inte svår att byta om så e fallet.. =) Om inte så är där mycket bra reservdelar att plocka på mopeden!.. =) Säljes för 500kr eller högstbjudande!.. Dt-fälg i bra skick, har börjat komma lite, lite rost.. 400kr eller högstbjudande..