Quantcast
Till salu inom: ”

jawa moped säljes

Moped

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min moped som är från -95. Mopeden införskaffades 2005 och har använts fram till 2009, resten av tiden har den stått i ett förråd. Den har gått (2 920 km) enligt mätaren. Det finns några defekter på mopeden även; blinkersena i bak har gått av, varvräknaren fungerar inte samt att växellådan krånglar (svårt att få i växlarna). Det följer även med ett bygellås av märket ABUS samt en integralhjälm av märket GREX (vikt 1 410g och storlek M-58). Har även 2st instruktionsböcker som följer med, en skriven på Svenska och den andra skriven på Engelska. Endast seriösa köpare är välkomna!
Jag säljer nu min gamla Jawa på grund av körkort (brist på intresse). Den har gått bra under de tre år jag har haft den och är nyligen uppfixad. Hastighetsmätardrivningen saknas och frambromsen behöver nya packingar, annars finns det inga fel som påverkar funktionen, endast några lättåtgärdade skönhetsfel. Priset är förhandlingsbart vid snabb affär. Bensindunk, lås och trimcylinder medföljer. Maila gärna eller ring för mer info
Fin moped av märket Jawa säljs nu pga minskat intresse. Den funkar hur bra som helst, går ca 30km/h vid start och kan komma upp i 50 efter uppvärmning, (trimmar man den kan den klart bättre). Startar på första eller andra kicken även efter vinteruppehållet! Blinkers fungerar men några av höljena till dem är trasiga. Kan också fraktas till Norrtälje! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu säljer jag min mycket fin Jawa 30 moppe! Allt funkar utan tutan, varv mätare, hastighets mätare och stödet. Det är rätt billiga saker att laga. Om du vill så kan du få med 2 lådor med extra saker till mopeden och original kåpor och extra tank. Det sitter inte på original luftfilter men det originala till kommer också. Det är nya blinkers. Det sitter på ett nyare styre på den men som sagt så följer det med allt möjlig, original styret ingår också. Startar på första kicken och går hur bra som helst! Ring eller smsa efter info eller bilder så fixar jag det!