Quantcast
Till salu inom: ”

torkskåp electrolux edd 210 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi köpt ny lägenhet och tänkte sälja det befintliga kök som finns samt vitvarorna. Det går bra att köpa varorna styckvis alternativt få ett paketpris efter överenskommelse. Torkskåp: De är ett Electrolux EDD 210 skåp 1200kr Diskmaskin: Elektro Helios 500kr Fläkt: Futurum frånluft 300kr Kyl/Frys: Electrolux 500kr Spis- SÅLD!! Stommar samt luckor (troligen Marabodal): 1000kr Om något säljs så skriver vi in det i annonsen! Maila gärna!
Torkskåp för skonsam torkning av tvätt, regnkläder, skor och annan utrustning. Termostatvred för val av torktemperatur, kallt eller 30-70 grader. Timervred för torktid upp till 4 timmar. Dörren har ett vädringsläge för energisnål torkning utan värmeelement. Fast botten som rymmer 4 liter vatten. Torkkapaciteten är 5 kg på 6 fällbara hängställningar i 3 nivåer. Hänglängden är på hela 18 meter. Höjd: 185 cm Bredd: 59,7 cm Djup inkl dörr: 60 cm Torkskåpet är fullt fungerande och i mycket fint skick.
På grund av stambyte säljes följande: Tvättmaskin Cylinda 10505 Diskmaskin Cylinda DW 70.5 TorkskåpElectrolux EDD 210 Kyl/frys Elektrohelios KF 3096 Spis Electrolux EKE 7100 Allt är välvårdat och i gott skick och säljes bara för att jag måste på grund av stambyte! Pris för allt: 2000:- Hämtas på Tulegatan
Torkskåp Electrolux EDD 210. Bra begagnatskick, vit plåt med bara ett fåtal skråmor. Ser riktigt fräscht ut. Jag har endast använt torkskåpet att hänga i utan att köra med fläkt och värme, då jag har bristfällig ventilation i min tvättstuga. Däremot har jag provkört det nu inför försäljning, timer, fläkt och värme verkar fungera. Nuvarande kabel från torkskåpet har klippt ände med gulgrön, brun och blå ledare. Ej stickkontakt.