Quantcast
Till salu inom: ”

jazzi spabad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trappa SPA

Landskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jazzi SKT 306 B Nytt i kartong! Ord pris ca 55 000. Produktfakta Värmare : Ja, 3kw Massagepump: Ja Cirkulationspump : Ja Filtersystem : Ja LED belysning : Ja Lock: Ja Radio: Ja Högtalare: Ja Kontrollpanel : Ja Färg: Vitmelerad akryl grå kompositpanel Trappa: Ja Storlek: 1980 x 1980 x 980mm Vattenvolym: 1500 liter Vikt: 260kg
Jazzi spabads delar billigt! - Aqua Finesse 1 000:- (Kostar ca 1 200:- i handeln) - Pumpar 3hp (2250w) - Kontrollpanel - 3kw / värmare - Filter 650:- / par - Termo Lock till 306A - Skinn 306A, 338V - Kemikalier - Slangar, ozon genrator, munstycken etc etc. Pris: Ring eller mejla vad du behöver så räknar jag ut ett bra pris åt dig, observera att köparen hämtar delarna i Karlskoga eller betalar i förskott om delarna ska skickas samt fraktkostnad. Termo lock skickas ej.
Jazzi SKT 329c, spabad, fungerar bra. Jag har haft den sen den var ny. Den kostade 55000 kr för 5 år sedan. Men den har fått lite skador när jag flyttade, därför säljer jag den billigt. Skadorna är på locket som har en kross skada men fungerar bra ändå. Panelen som är runt om poolen har fått en spricka, bild 4. Enbart skönhetsfel. I priset ingår alla kemikalier, en trappa och lastning med traktor och lång gafflar. Pris 25000kr.
Vi har precis köpt fritidshus på Blidö. Medföljde gjorde ett utomhus-spabad av märket Jazzi, en större modell för upp till 6 personer med bubbel / massage. Det är inget fel på badet men det passar inte så bra för oss, och vi tror att det finns andra som skulle uppskatta det mer. Badet är fyllt och igång nu och det går bra att komma och titta, det har använts två år, nypris var drygt 100 000 kr och vi säljer det förmånligt, kom med bud! Mejla för mer info och fler bilder!