Till salu inom

"spabad hotspring säljes"

Gällivare
Igår

Spabad

50 000 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Igår

Badtunna Deluxe med integre...

29 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Spabad, sprillans nytt

7 000 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Mspa spabad, Utemöbler

450 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Viskan Spabad Lindö Garanti

99 999 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Spabadstrapp

500 kr
Blocket.se
Olofström
Igår

Spabad

8 000 kr
Blocket.se
Mönsterås
Igår

Arctic Spas Timberwolf komf...

Blocket.se
Butik Gävle
Igår

Jupiter Premium 94 Jets

61 495 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Spabad

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hotspring spabad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Knappt använt spabad i högsta kvalité säljes. Fabrikat: Hotspring, modell: Sorrento. 4-5 personer får plats. 2 liggplatser. 198x198 cm. 91 cm högt (101 cm med lock). Vattenmängd 1320 liter. Badet är tack vare sin höga kvalité mycket energisnålt. För vidare information finns utförliga beskrivningar och produktblad som kan mailas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
42 000 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Västerås

HotSpring/Spabad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hotspring sbabad modell Jettsetter. Perfekt spabad för en till tre personer. Liggsätet är utrustat med MotoMassage DX munstycke för kraftfull massage för rygg nacke och axlar. Finns för omgående leverans i färgen Sterling Marble/Coastal Gray Mått 213x165x74 Vattenmängd 852 l Vikt torr 204 kg Vikt fylld inkl. vuxna ca 1.283 kg
88 000 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Örebro

Spabad Hotspring, Tiger river, Bengal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Spabad enl bild säljes billigt ! En av marknadens absolut bästa och mest ekonomiska spabad. 4 sittplattser och 1 liggplatts. Nypris 129.000 nu endast 55,000:- först till kvarn. Helt underbart !! Det går tyst och fint !! Nygenomgånget i Augusti.
55 000 kr
Blocket.se

Hotspring - Spabadens Rolls Royce - 1 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gnistrande kallt, vit kuliss med snö och 39 grader varmt i vattnet året runt. Det är livskvalitet. Den rysning man får och känslan av välbefinnande när man kliver i vårt bad är nästa obeskrivlig. Modellen är Hotspring Souverign. Kom ihåg att vill ni ha kvalitet så välj Hotspring. Mina föräldrar har en Jacuzzi vilket är ett starkt varumärke. Men, den är dyr i drift, dåligt isolerad, endast 1 lampa, 1 filter och den dånar när den ska rengöras några gånger varje dag. Den är dessutom matad med Bromid-tabletter vilket inte är optimalt. Hotspring är väldigt ekonomiskt (väldigt låg energiförbrukning), helt tyst rengöring (inga pumpar som går på och stör) och kvalitén i material är något som andra spabad inte kommer upp i. Lägg till en unik massagedel där det är 2 armar som spolar starka strålar med luft upp och ner längs din ryggrad. Många som väljer Hotspring (med Moto-massagen) väljer den pga att den hjälper dem med deras ryggvärk. Det finns även ett litet vattenfall som sprider ro när nätterna är som stjärnklarast. Man säljer egentligen inte sitt Hotspring-spabad och vi kommer köpa ett nytt Hotspring-spabad när vi köper hus om några år. Souverign har plats för 5-6 personer. En liggdel. Moto-massage. Finns även en liten förhöjning där barn kan sitta. Kolla in hur den fungerar: http://www.youtube.com/watch?v=RveQ3SIWlzg Vi testade de bästa (Jacuzzi och Poolkungen) innan vi bestämde oss för Hotspring. Det är stor skillnad mellan spabad och spabad. För oss var ekonomin viktig. Vårt spabad har en värmare på 1,5 kw - ett vanligt spabad har en värmare på 4 kw. Det är stor skillnad. 300 kw i månaden i snitt har vårt spabad dragit med temperaturer ner till -28 grader. Alltid på 38-39 grader varmt. Mycket belysning som gör den mörkaste natt mysig. Kan ha på två olika färger samtidigt i spabadet. Ingen pump som går igång och stör för att rena badet utan det är ljudlöst (100% rening) med 4 filter. Som sagt det är skillnad mellan spabad och spabad. Lock ingår givetvis och kan ordna med nya filter och spakemikit till utsatt pris. Mer info finns på: www.hotspring.se (välj modeller och sen souverign). Hämtpris och det är lätt att komma åt då det står på en öppen altan (se bilderna). Använt 1 år (installerade 1/9 2011). Går att köra nästintill helt klorfritt (om man är överkänslig) via SilverJon-stavar och SpaShock (luktfritt). Åk in till Hotspring (Ulvsundavägen, Bromma) och känn på kvalitén på Souverign-baden och prata med Kristoffer så förstår ni skillnaden mellan spabad och spabad. Nypris: 135.000 kr (155.000 ordinarie). Skit i Thailand i år och ha ert egna exotiska varma bad för resten av era liv. Först till kvarn!
90 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Spabad Hotspring Endast 29000kr

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer vårat Hot spring kvalitets spabad billigt med plats för 5/6 personer.210x210x90cm Stereo/Cd,Belysning. Nypris 134000kr kvitto finns. Spabadet är 5 år gammalt Endast 29000kr Kan även byta mot en bil... Vid snabb smidig affär bättre pris... Joakim;076-18 00 424
29 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj